Έλενα Παπαρίζου: Η αποκάλυψη για τα botox που έκανε (Βίντεο)

310

Η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” συνάντησε στις πρόβες του Madwalk την Έλενα Παπαρίζου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στις δουλειές του σπιτιού και τη σχέση της με τον χρόνο, αλλά αποκάλυψε και τα baby botox που έκανε.

«Είχα 8 χρόνια να εμφανιστώ στα Madwalk γιατί ποτέ δεν συνέπιπταν οι χρόνοι μας. Στη σκηνή θα είναι όλα λευκά. Πολλά παιδιά με συναντούν και μου λένε ότι έχουν μεγαλώσει μαζί μου, έχω μεγαλώσει και εγώ. Εγώ δουλεύω από 17χρονών, είναι χαρά μου να το ακούω αυτό το πράγμα. Ακόμα και η Δέσποινα Βανδή μεγάλωσε με τα τραγούδια μου.

Ο σύζυγός μου δε ξέρω αν θα έρθει να με δει στα Madwalk, δε τον έχω ρωτήσει ακόμα, δουλεύει και αυτός πάρα πολύ. Στο σπίτι μου θα κάνω τα πάντα, μου αρέσει πολύ να φροντίζω το σπίτι μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σκουπίζω, να σφουγγαρίζω, μου αρέσει πολύ να κρεμάω σωστά τα ρούχα γιατί έχω μια μανία με την ντουλάπα μου, θέλω τα λευκά ρούχα να είναι σε λευκές κρεμάστρες, μου αρέσει πάρα πολύ το σπίτι.

Μου αρέσει να ωριμάζω στη ζωή μου, δέχομαι τις αλλαγές που γίνονται και στο σώμα μου κτλ. Τα αποδέχομαι. Το ότι δεν είμαι 20 μου δίνει την ευκαιρία να καμαρώσω τα 20χρονα. Φέτος έκανα πρώτη φορά κάτι baby botox για να δοκιμάσω, μια χαρά νομίζω δεν είναι πολύ.

Για τη Eurovision δε μου έχει τύχει το κατάλληλο τραγούδι την κατάλληλη στιγμή. Εννοείται θα πάω, την αγαπώ την πατρίδα μου και θα μπορούσα άνετα να την εκπροσωπήσω», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

MADWALK: Αποκλειστικές εικόνες από τις πρόβες

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ