Έρωτας Φυγάς: Νικόλας και Ρηνιώ, το νέο ζευγάρι

212

Νέες τρομερές εξελίξεις έρχονται στο νέο κύκλο της σειράς του OPEN, «Έρωτας Φυγάς», καθώς ο Νικόλας πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο γυναίκες.

Με ποια γίνεται ζευγάρι ο Νικόλας;

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Ρηνιώ θα αποφασίσει να αφήσει πίσω της τον έρωτα της για τον Μάρκο, ο οποίος δεν είχε ανταπόκριση και να προχωρήσει με τον Νικόλα που τους συνδέει μια ειλικρινής αγάπη.

Νικόλας και Ρηνιώ έρχονται σιγά σιγά πιο κοντά, καθώς ο ένας αποδέχεται τον άλλον για αυτό που είναι. Μάλιστα ο Νικόλας θα κάνει την κοπέλα να τον εμπιστευθεί και να ανοιχτεί μαζί του χωρίς να την περιορίζουν οι φόβοι της.

Όμως πάντα η Ρηνιώ θα νιώθει μια ανασφάλεια, κάτι που οφείλεται στη σύγκριση που κάνει με την Άννα, η οποία ανήκει σε μια ανώτερη τάξη και είναι μορφωμένη, ενώ εκείνη είναι μια απλή υπηρέτρια.

Βέβαια όπως θα καταλάβουμε βλέποντας τη συνέχεια στον «Έρωτα Φυγά», ο Νικόλας νιώθει ότι με την Ρηνιώ τον συνδέουν ανθρώπινα στοιχεία, την νιώθει κοντά του, ανήκουν στην ίδια τάξη και την αγαπάει και εκείνος όσο και η Ρηνιώ.

Βέβαια ο δρόμος για το νέο ζευγάρι, δεν θα είναι στρωμένος μόνο με ροδοπέταλα, αν και η αγάπη κυριαρχεί ανάμεσα τους, τα εμπόδια δεν θα λείψουν, ενώ στο Κιάρι επιστρέφει και η Άννα η οποία θα έχει κάποιες συναντήσεις με τον Νικόλα…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ