Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος εκτός οριών – Χαμός στη δημοπρασία

69

Η δημοπρασία πραγματοποιείται και ο Μάρκος εμφανίζεται από το πουθενά, φέρνοντας σε αμηχανία τους Δεμερτζίδες, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.

Η Μαργέτα και η Αλεξάνδρα κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη λέσχη και θα δημοπρατηθούν αντικείμενα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Βέβαια, δε γνωρίζουν πως όλα θα τιναχθούν στον αέρα. Ο Μάρκος εμφανίζεται με τον Στέφανο και παίρνει μέρος, ζητώντας να αγοράσει ένα κεντητό μαξιλάρι της Αλεξάνδρας. Φυσικά, ο Ιάσονας δε θα το αφήσει έτσι..

Στο μεταξύ, η Άννα πάει να βρει τον πατέρα της, για να μάθει τον πραγματικό λόγο που θέλει να χωρίσει με την Ελπίδα. Εκεί θα την περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη…

Η Ελπίδα τσακώνεται άσχημα με τον Μιχάλη, καθώς εκείνος της ξεκαθαρίζει πως δε θέλει η κόρη τους να γίνει σαν τα μούτρα της. Η Ελπίδα δείχνει για ακόμη μια φορά το σκληρό της πρόσωπο, αγνοώντας τις συνέπειες.

Στο μεταξύ, όσο ο καυγάς στο σπίτι συνεχίζεται, ο Μάρκος κάνει άνω κάτω μία τεράστια δημοπρασία, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Δίνει 20.000, για να αγοράσει ένα μαξιλάρι, χτυπώντας την προσφορά του Ιάσονα.

Όλοι παρατηρούν άναυδοι πως για χάρη της Αλεξάνδρας, μάχονται δύο άντρες! Ο Ιάσονας θολώνει από τη ζήλια του και έχει ένα ηχηρό ξέσπασμα απέναντι στην γυναίκα του.. Θα καταφέρει ο Μάρκος να πάρει το μαξιλάρι;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ