Έρωτας φυγάς: Ποιος μαχαιρώνει τον Κοντογιάννη;

903

Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς «Έρωτας Φυγάς», έρχονται ανατρεπτικές εξελίξεις που φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Κοντογιάννη, καθώς μπαίνει στο στόχαστρο των αρχών….

Η κατάθεσή της Φωτεινής «καίει» τον Κοντογιάννη

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Στρατής, ανακαλύπτοντας την ταυτότητα του ενόχου για τη δολοφονία του Φίλιππου, αποφασίζει να προχωρήσει σε μια εκβιαστική κίνηση εναντίον του Παύλου, στέλνοντας του ένα απειλητικό γράμμα. Η συνάντησή τους, όμως, αποδεικνύεται πολύ πιο επικίνδυνη από ό,τι περίμενε. Καθώς οι δύο άνδρες βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο, ο Στρατής συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή όσο νόμιζε.

Τα χρήματα που επιδίωκε να αποσπάσει από τον Κοντογιάννη δεν πρόκειται να τα πάρει, και η ίδια του η ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο. Έτσι, αποφασίζει να τον απειλήσει και χρησιμοποιεί ένα σουγιά που είχε μαζί του. Ξεσπά έντονη σύγκρουση ανάμεσα τους, κατά την οποία ο Παύλος πέφτει στο έδαφος, ενώ ο Στρατής φεύγει γρήγορα από το σημείο.

Παράλληλα, η σύζυγος του Παύλου, η Φωτεινή, έρχεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα στην προσωπική της ζωή. Ανακαλύπτει ότι ο Κοντογιάννης σκοπεύει να την εγκαταλείψει για την Ελπίδα. Λαμβάνοντας υπόψη τις απιστίες του άντρα της, η αγανάκτησή της φτάνει στα άκρα, και αποφασίζει να τον καταστρέψει.

Καταγγέλλει, λοιπόν, τον Κοντογιάννη στην εισαγγελέα για την δολοφονία του Φίλιππου, βάσει πληροφοριών που είχε ακούσει από τον ίδιο. Μετά την κατάθεσή της, η αστυνομία προσπαθεί να βρει και να συλλάβει τον Κοντογιάννη, αλλά οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεν φέρνουν κανένα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ