Έρωτας Φυγάς: Τρομερή ανατροπή με την προβολή των νέων επεισοδίων

327

Ανατροπές συνέχεια, για την επιτυχημένη σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς, η οποία όχι μόνο αλλάζει ώρα προβολής στα νέα της επεισόδια, αλλά….

έρχεται και με έξτρα μέρα προβολής, δηλαδή έξι στις εφτά την εβδομάδα. Για πόσο θα… πανηγυρίζουν οι τηλεθεατές;

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Σύμφωνα με ασφαλείς, όπως πάντα, πληροφορίες, αρχής γενομένης από την Κυριακή 17 Σεπτέμβρίου και ώρα 20:00, όταν και κάνει πρεμιέρα (κόβει πρώτη το νήμα στα ιδιωτικά κανάλια), ο Έρωτας Φυγάς θα προβάλλεται Κυριακή με Παρασκευή, δηλαδή έξι μέρες, και μάλιστα τις Κυριακές, με διπλά επεισόδια.

Αυτό θα ισχύσει για τρεις συνεχόμενες Κυριακές, σύμφωνα πάντα με τον έως και αυτή την στιγμή που μιλάμε, προγραμματισμό, και έπειτα θα “γυρίσει” στο καθημερινό Δευτέρα έως Παρασκευή, επίσης 20:00. Αν μη τι άλλο, δυνατό ξεκίνημα.

Απομένει να δούμε πως θα τα πάει ο Έρωτας Φυγάς στα νούμερα τηλεθέασης, παίζοντας απέναντι από δελτία ειδήσεων αλλά και τον Παράδεισο Κυριών του ALPHA, πιστεύω όμως ότι έχει βάλει γερές βάσεις για την έκπληξη. Σε αυτό, έχει αναμφισβήτητα συντελέσει και η στρατηγική απόφαση της Διευθύντριας Προγράμματος του OPEN, Ισαβέλας Σασλόγλου, να παίζει η σειρά καθημερινά σε επανάληψη, και μάλιστα σε άλλη ώρα για να κερδίσει επιπλέον κοινό, και στην ουσία ο τηλεθεατής θα “αφήσει” τις επαναλήψεις Παρασκευή 15/9 με το τελευταίο επεισόδιο του Α’ κύκλου, για να την “ξαναπιάσει” 2 μέρες αργότερα με τα νέα επεισόδια.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ