Η Δανάη Μιχαλάκη δεν τραγουδάει μόνο στις Άγριες Μέλισσες

94

Στον πρώτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες “κολλήσαμε” με τη συγκινητική σκηνή που η Δρόσω ερμηνεύει παράλληλα με τον Γιάννο το “Καίγομαι και σιγολιώνω”.

Πέρα από την σημασία της σκηνής για την εξέλιξη της σειράς, εστιάσαμε και στις φωνητικές δυνατότητες της πρωταγωνίστριας. Η Δανάη Μιχαλάκη ερμήνευσε το κομμάτι χωρίς τη συνοδεία μουσικής και κατάφερε να αγγίξει τις ψυχές των τηλεθεατών. Έκτοτε την είδαμε να χαρίζει τη φωνή της και στο”Χώμα βρεγμένο” που είναι αποτελεί ένα από τα τραγούδια της σειράς.

Φαίνεται όμως πως οι φωνητικές της δυνατότητες την έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω αφού μόλις κυκλοφόρησε ένα ακόμα τραγούδι της.

Το “Και ‘γω αέρας θα ‘μαι” χαρακτηρίζεται από ποπ ατμοσφαιρικό ήχο καθώς δανείζεται στοιχεία και από την ψυχεδελική ροκ μουσική. Πάνω σε αυτά πατάει η τρομπέτα του Γιώργου Αβραμίδη και η αέρινη φωνή της Δανάης Μιχαλάκη δημιουργώντας ένα μοναδικό ταξιδιάρικο αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Αβραμίδης είναι μουσικός και παίζει με τον Γιάννη Αγγελάκα και τους Polkar – ο τραγουδιστής τους είναι ο σύντροφος της Δανάης, Γιώργος Παπαγεωργίου– ενώ παράλληλα δημιουργεί τις δικές του μουσικές. Το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του cd με τίτλο Protocoll, το 2015 το δεύτερό του με τίτλο Voyager και το 2018 το το τρίτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “Invented Memories”

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ