Η Γη της Ελιάς: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Επιστρέφει για να κάνει κακό στους Βρεττάκους

801

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως επιστρέφει για να κάνει κακό στους Βρεττάκους.

H Γη της Ελιάς επιστρέφει και μάλιστα οι εξελίξεις θα είναι ανατρεπτικές από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου μας ετοιμάζουν για πολλές εκπλήξεις στη σειρά του Mega που έχει κατακτήσει το κοινό.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Στη Γη της Ελιάς μία επιστροφή έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην πανίσχυρη οικογένεια της Μάνης. Οι δεσμοί των Βρεττάκων κλονίζονται και μάλιστα επικίνδυνα και κανείς δεν γνωρίζει πλέον τι θα ξημερώσει η επόμενη μέρα.

Ποιος (η μάλλον καλύτερα ποια) επιστρέφει; Η κόρη του Ισίδωρου, η Αντιγόνη. Μπορεί να πήγε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο προκειμένου να κυνηγήσει το μεγάλο (επαγγελματικό) όνειρό της, αλλά η καρδιά της βρίσκεται στη Μάνη και δεν μπορεί να ξεχάσει αλλά και να δεχθεί αυτό που συμβαίνει στο σπίτι των Βρεττάκων.

Η Αντιγόνη έχει το μυαλό της στη βιολογική κόρη της, την Αγγελική και νιώθει τύψεις που την έχει εγκαταλείψει για μία ακόμη φορά. Θέλει η Αγγελική να είναι συνέχεια μαζί της και όχι με τον Μάνο και τη Μαρίνα που τους θεωρεί γονείς της. Μητέρα της είναι εκείνη και τα αισθήματα ζήλιας δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν.

Έχει στερηθεί την κόρη της όλα αυτά τα χρόνια και δεν θέλει να συνεχίσει να τη στερείται. Μόνο που τα βήματα που θα κάνει πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικά. Συνέχεια τριγυρνά στο μυαλό της η συμβουλή της παιδοψυχολόγου να μιλήσουν στη μικρή και να της πουν την αλήθεια.

Και είναι αποφασισμένη τελικά να δεχθεί την άποψή της και να μιλήσει στη μικρή Αγγελική, αποκαλύπτοντας της ότι είναι η μητέρα της.

Η επιστροφή της Αντιγόνης στη Μάνη, όπως είναι φυσικό, θα αλλάξει τις ισορροπίες στην οικογένεια. Και θα φέρει πάρα πολλά προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις, καθώς ο Μάνος και ο Ισίδωρος καταλαβαίνουν ότι η Αντιγόνη είναι έτοιμη να φέρει τα πάνω κάτω. Και ειδικά ο Μάνος δεν πρόκειται να το δεχθεί.

Την ίδια στιγμή η Μαρίνα που προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει τον χαμό του μωρού της που την διέλυσε ψυχολογικά. Βρίσκει σιγά σιγά τις ισορροπίες της και το δέσιμο της με την Αγγελική όλο και μεγαλώνει.

Η απομάκρυνση της μικρής από κοντά της θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για εκείνη. Και η Μαρίνα λοιπόν θα σταθεί μεγάλο εμπόδιο στα σχέδια της Αντιγόνης.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ