Η Γη της Ελιάς: Η Αντωνία την πέφτει στην Αρετή και εκείνη ανταποκρίνεται

1715

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως η Αντωνία την πέφτει στην Αρετή και εκείνη ανταποκρίνεται.

Μια τεράστια ανατροπή, στα όρια του απίστευτου, πρόκειται να δούμε στα νέα, πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Αρετή και Αντωνία από εκεί που δεν ήθελε να δει η μια την άλλη, και μια φορά είχαν μάλιστα πλακωθεί, γίνονται φίλες και κάνουν και παρέα. Ναι καλά ακούσατε. Τι είναι όμως αυτό που της ενώνει;

Η Αρετή μαθαίνει για το χωρισμό της Αντωνίας και κάποια στιγμή που θα βρεθούν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο οι δυο τους, τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Η Αρετή βλέπει στο πρόσωπο της Αντωνίας την απογοήτευση γι’ αυτό που της συνέβη και στο μυαλό της έρχεται ο δικός της χωρισμός με τον Στάθη.

«Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αντωνία γιατί κι εγώ κάποια στιγμή τα ίδια με σένα πέρασα. Έφαγα κι εγώ κέρατο Αντωνία και ξέρω», θα της πει.

Η νέα αυτή στάση της Αρετής απέναντι στην Αντωνία φέρνει τις δύο γυναίκες πιο κοντά. Κάνουνε παρέα και μοιράζονται τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ