Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία προδίδει την Αθηνά

1768

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Μαρία προδίδει την Αθηνά.

Σκληρό χτύπημα περιμένει την Αθηνά Βρεττάκου. Ο αγώνας της για να υιοθετήσει την Φιλιώ συνεχίζεται με επιμονή και πάθος ωστόσο ένα ακόμα επεισόδιο ορθώνεται από την Μαρία την μητέρα της. Συλλαμβάνεται σε μία παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη και μπαίνει φυλακή.

Αλλά το χειρότερο είναι τα χρέη που έχει δημιουργήσει από το αρρωστημένο πάθος της. Στήριγμα της Αθηνάς, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι ο Λυκούργος ο οποίος προσπαθεί να πέσει στα μαλακά η Μαρία για να ολοκληρώσει υιοθεσία της Φιλιώς.

Παράλληλα η βασανιστική ομηρία των Βρεττάκων στο σπίτι του Ισίδωρου μετά την αποτυχία των ληστών του Δημοσθένη να χτυπήσουν την χρηματοαποστολή, αφήνει βαθιά σημάδια στην οικογένεια Βρεττάκου.

Η Μαρίνα της οποίας η εγκυμοσύνη είναι προβληματική είναι πολύ ευάλωτη. Βλέποντας να έχουν πυροβολήσει τον Ισίδωρο και να έχουν χτυπήσει τον Μάνο καταρρέει και από το σοκ γεννά πρόωρα το μωρό της νεκρό.

_______________________________________________________________

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ