Η Γη της Ελιάς: Ξανά πατέρας ο Δημοσθένης

4067

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Δημοσθένης θα γίνει ξανά πατέρας.

Μετά την φοβερή αποκάλυψη ότι η Ειρήνη, δεν είναι η κόρη του ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί ότι θέλει όσο τίποτα να αποκτήσει ένα δικό του παιδί.

Οι αποκαλύψεις για τους ήρωες του αγάπησε το κοινό αναμένεται να μας καθηλώσουν στο Γ κύκλο που έρχεται σύντομα στους δέκτες μας. Λίγο πριν από το φινάλε της Β’ σεζόν η Ειρήνη έχει πιάσει στα πράσα τη μητέρα της να μιλάει στο τηλέφωνο με την Χάιδω και να της λέει πως η κόρη της δεν πρέπει να μάθει με κανένα τρόπο ότι έχει αδερφό.

Η κοπέλα σοκαρίστηκε. Άρχισε να φωνάζει στην Ασπασία απαιτώντας να της πει την αλήθεια. Την στιγμή εκείνη μπήκε στο σπίτι και ο Δημοσθένης που φάνηκε να τα ‘χει χαμένα με το διάλογο μάνας και κόρης. Σύμφωνα με τον τηλεθεατή είδαμε στο trailer του νέου κύκλου πως αυτή τη φορά η Ασπασία δεν θα καταφέρει να κρατήσει κρυφό τον ένοχο μυστικό της.

Έτσι, υποκύπτει στις πιέσεις του εξάλλου Δημοσθένη, που δεν πείθεται με της δικαιολογίες της και παραδέχεται ταραγμένη πως η Ειρήνη δεν είναι η κόρη του. Ο Δημοσθένης κυριολεκτικά καταρρέει. Αδυνατεί να πιστέψει ότι η Ασπασία τόσα χρόνια τον κορόιδευε και πως η Ειρήνη είναι παιδί του εραστή της, του νεκρού άντρα της Χάιδως.

Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο πλέον ανάμεσα στην Ασπασία και το Δημοσθένη. Άραγε το διαζύγιο είναι μονόδρομος για εκείνους; Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γάμος τους κλονίζεται πολύ σοβαρά.

Πέρα από την πίκρα της προδοσίας αυτό που φαίνεται να βασανίζει τον πληγωμένο εγωισμό του Δημοσθένη, είναι η συνειδητοποίηση ότι δεν έχει ένα δικό του παιδί. Φυσικά και αγαπάει την Ειρήνη, ωστόσο αδυνατεί να βγάλει από το μυαλό του το γεγονός ότι δεν είναι βιολογική του κόρη.

Στο μεταξύ οι τύψεις για το θάνατο του Κίμωνα συνεχίζουν να τον βασανίζουν. Όσο περνά ο καιρός τόσο του δημιουργείται η επιθυμία να καλύψει αυτό το κενό που νιώθει. Θέλει όσο τίποτα να αποκτήσει ένα δικό του παιδί.

Σύντομα θα τον δούμε να αναζητά αυτή που θα του χαρίσει αυτό το δώρο και θα την βρει στο πρόσωπο μιας νέας γυναίκας που αναμένεται να μπει στη ζωή του.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ