Η Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Κωνσταντίνος θάβουν τον Δημοσθένη

3164

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Κωνσταντίνος και Λυκούργος θάβουν τον Δημοσθένη.

Η ομηρία των Βρεττάκων στο σπίτι τους, από την εισβολή των αντρών του Δημοσθένη, που προσπαθoύν να διαφύγουν από την αστυνομία, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για τον Κωσταντίνο. Συνειδητοποιεί πως πρέπει να βάλει τέλος στην εγκληματική δράση του Μανιάτη μαφιόζου, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως κι ο ίδιος θα πληρώσει βαρύ προσωπικό τίμημα.

Ο έρωτας της ζωής του, η Ισμήνη τον έχει εγκαταλείψει αφού πρώτα αναγκάστηκε να τους πει τα πάντα για την εγκληματική συνεργασία του με τον Δημοσθένη και την εμπλοκή του στις βρώμικες δουλειές του. Η Ισμήνη παθαίνει σοκ, καθώς συνειδητοποιεί ότι ο άντρας που αγάπησε και παντρεύτηκε είναι ένας αδίστακτος εγκληματίας, που οδηγείται από το ακόρεστο πάθος για το χρήμα.

Έχει απαιτήσει από τον Κωσταντίνο να μην ξανά πλησιάσει την κόρη τους Αμαλία, ενώ ζητά από τον πατέρα της Λυκούργο να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους. Φυσικά του αποτρέπει τα πάντα για την εγκληματική δραστηριότητα του άντρα της, επιμένοντας πως χωρίζει γιατί ο γάμος τους έχει βαλτώσει και δεν έχει κανένα μέλλον.

Ζώντας χωριστά πλέον, ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη υποφέρουν ο ένας μακριά από τον άλλον. Η αγάπη που τους δένει είναι πολύ μεγάλη και ο πόνος τους για τον χωρισμό είναι αβάστακτος. Η σύσταση του Κωνσταντίνου κατά τη διάρκεια της ομηρίας στο σπίτι των Βρεττάκων, που ήταν καθοριστική για την απελευθέρωση των ομήρων, κάνει την Ισμήνη να έχει δεύτερες σκέψεις για αυτόν. Τελικά είναι τόσο σάπιος όσο φαινόταν μέσα από τη στενή συνεργασία του με τον Δημοσθένη.

Τον πλησιάζει μετά το τέλος της ομηρίας για να του πει πως νιώθει περήφανη γι’αυτόν και τη στάση του δίνοντάς του ελπίδες πως υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να γίνουν και πάλι οικογένεια, ακόμη κι αν αυτό σήμαινε πως ο Κωνσταντίνος θα τιμωρούνταν και τις πράξεις του με φυλάκιση.

Αυτή θα μπορούσε να τον περιμένει και να ανοίξει και πάλι την πόρτα του σπιτιού και την καρδιά της, αν επιδείκνυε πραγματική μεταμέλεια. Ο τρόπος για συμβεί αυτό είναι να κάνει ό,τι χρειάζεται για να βάλει τώρα στην εγκληματική δράση του Δημοσθένη.

Ο Κωσταντίνος αηδιασμένος έτσι κι αλλιώς από τα εγκληματικά όργια το συνεργάτη του, νιώθει για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό πως η ζωή αρχίζει να του χαμόγελα. Στο χέρι του είναι, και το χέρι του αυτό μπορεί να κόψει σύριζα την εγκληματική δράση του Δημοσθένη…

_________________________________________________________________

Δείτε το τρέιλερ

Η Γη της Ελιάς | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Κυριακή 24/9 21:00 (trailer)

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ