Η Γη της Ελιάς: Λύθηκε το μυστήριο – Ο λόγος που δεν είδαμε την Ιουλία στο Παρίσι

753

Ιουλία και Κουράκος έκαναν ένα παραμυθένιο ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι, στην σειρά ‘Η Γη της Ελιάς’. Ή μήπως όχι; O Ανδρεάς Γεωργίου αποκάλυψε τον λόγο που αναγκάστηκαν να ντουμπλάρουν την ηθοποιό Αντιγόνη Κουλουκάκου, στα γυρίσματα που έγιναν στην Πόλη του Φωτός.

Τις τελευταίες μέρες αρκετοί πρόσεξαν ότι στις σκηνές που γυρίστηκαν στο Παρίσι, η κοπέλα δίπλα στον Κουράκο δεν έμοιαζε και τόσο πολύ στην Ιουλία. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης της σειράς, με ανάρτηση του στα social media, όχι μόνο το επιβεβαίωσε αλλά εξήγησε και τον λόγο που συνέβη αυτό.

Η Γη της Ελιάς: Λόγω Covid δεν πήγε η Ιουλία στο Παρίσι
Αναλυτικά ο Ανδρεάς Γεωργίου τόνισε: «Επειδή αναρωτιέστε γιατί ήταν η Βαρβάρα Λαρμού στο Παρίσι και όχι η Αντιγόνη Κουλουκάκου, ο λόγος είναι ότι η Αντίγονη νόσησε και όπως καταλαβαίνεται έπρεπε να συνεχίσει το γύρισμα. Έτσι αποφασίσαμε να ντουμπλάρουμε την μια με την άλλη για να συνεχίσει η προβολή της σειράς. Με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω την Βαρβάρα μου, που έτρεξε να μας εξυπηρετήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Περάσαμε υπέροχα και δημιουργικά. Βαρβάρα μου»!

Θυμίζουμε ότι η τακτική που ακολουθήθηκε ήταν στα κοντινά πλάνα να εμφανίζεται κανονικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου ενώ στα μακρινά τη θέση της έπαιρνε η Βαρβάρα Λαρμού, σχεδόν καμουφλαρισμένη!

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ