Η Γη της Ελιάς: Νέα γυναίκα και παιδί στην ζωή του Δημοσθένη

134

Με κομμένη την ανάσα αναμένεται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές τα νέα επεισόδια της σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και οι αποκαλύψεις που έρχονται είναι συνταρακτικές, ειδικά όσον αφορά τον Δημοσθένη.

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του β’ κύκλου, η Ειρήνη ακούει την Ασπασία να μιλάει στο τηλέφωνο με την Χάιδω και να της λέει πως δεν πρέπει να μάθει πως έχει αδερφό. Η μικρή το ακούει και απαιτεί από την μητέρα της να της πει όλη την αλήθεια.

Μπροστά στην συζήτηση όμως ήταν κι ο Δημοσθένης, ο οποίος φαινόταν χαμένος με όλα όσα άκουγε. Γι’ αυτό και η Ασπασία θα αναγκαστεί να πει και στους δύο όλη την αλήθεια, ότι δηλαδή η Ειρήνη δεν είναι πραγματική του κόρη αλλά του νεκρού άντρα της Χάιδως.

Φυσικά, όλα θα αλλάξουν στην σχέση Ασπασίας – Δημοσθένη μετά την αποκάλυψη του ένοχου αυτού μυστικού και ο γάμος τους κλονίζεται σοβαρά, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς.

Ο Δημοσθένης δεν θα πάψει φυσικά να αγαπά την Ειρήνη, όμως δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του ότι δεν είναι βιολογικό του παιδί. Θα περάσει πολύ δύσκολες μέρες, όμως δεν θα αργήσει να του χαμογελάσει η ζωή.

Κι αυτό γιατί η επιθυμία του να αποκτήσει ένα δικό του παιδί θα πραγματοποιηθεί, μιας και θα μπει στην ζωή του μια νέα γυναίκα, που θα του κάνει αυτό το δώρο!

_______________________________________________________________

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ