Η Γη της Ελιάς: Ο γδικιωμός φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στη Μάνη

128

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο γδικιωμός φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στη Μάνη.

Ραγδαίες και άκρως συγκλονιστικές εξελίξεις πρόκειται να συνταράξουν τη ζωή των ηρώων στον Γ’ Κύκλο της δραματικής σειράς του MEGA Η Γη της Ελιάς.

Έναν πραγματικό εφιάλτη πρόκειται να βιώσει στο τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς στο MEGA, Η Γη της Ελιάς η Χάιδω Στεφανέα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV.

Το επιτυχημένο σήριαλ με την υπογραφή της Βάνας Δημητρίου, του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλη Νικολάου επιστρέφει στην μικρή οθόνη στις 25 Σεπτεμβρίου και από τις πρώτες κιόλας σκηνές αναμένεται να καθηλώσει το κοινό με συγκλονιστικές εξελίξεις.

Στα νέα επεισόδια θα δούμε ένα γδικιωμό όπως αποκαλούν οι Μανιάτες στον τόπο τους την βεντέτα. Με βάση τα όσα σας έχουμε ήδη αναφέρει ο Φίλιππος μπαίνει στο στόχαστρο της οικογένειας του Στέλιου Βαφέα τον οποίο σκότωσε η Χάιδω.

Έτσι, η ζωή του νεαρού βρίσκεται ξαφνικά σε θανάσιμο κίνδυνο καθώς ο Σωτήρης Βαφέας, ο αδερφός του δολοφονημένου αλλά και ετεροθαλής αδερφός του Μιλτιάδη, του στήνει καρτέρι θανάτου και γαζώνει το αυτοκίνητο του με σφαίρες.

Όταν η μητέρα του Φίλιππου αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και ποιος προσπαθεί να βλάψει το παιδί της βιώνει ένα καθημερινό εφιάλτη. Μέρα νύχτα καρδιοχτυπάει για την τύχη του μοναχογιού της. Σκέφτεται ότι μπορεί να τον χάσει και τρελαίνεται από φόβο και αγωνία.

_______________________________________________________________

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ