Η Γη Της Ελιάς: Ποιος σώζει τον γάμο Μαρίνας και Μάνου;

689

Ο Ανδρέας Γεωργίου φαίνεται πώς έχει ήδη βρει τη νέα του μούσα, για την Γη της Ελιάς! Και παίρνει ρόλο φωτιά!

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς.

Ένα ζευγάρι πάει προς ολοταχώς για χωρισμό και τα σχόλια έχουν πάρει φωτιά, στην γη της ελιάς. Δυστυχώς, τα τελευταία γεγονότα θα επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή τους και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο…Μετά την απώλεια του μωρού τους, όλα γύρω τους καταρρέουν. Ο Μάνος και η Μαρίνα θα περάσουν πάρα πολύ δύσκολα, μετά την ομηρία στο σπίτι των Βρεττάκων.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα, από τον τρόμο της, θα χάσει το μωρό και θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο, για να το αφαιρέσει άμεσα από μέσα της.Μετά από αυτό το συμβάν, έρχεται το απόλυτο χάος. Η Μαρίνα κλείνεται στον εαυτό της και ξεσπά άσχημα στον Μάνο, κατηγορώντας τον για όλα τα δεινά που περνάει.

Εκείνος προσπαθεί να την καθησυχάζει, αλλά είναι μάταιο.Οι δυο τους θα οδηγηθούν ένα βήμα πριν το χωρισμό. Με αποτέλεσμα όλοι στην γη της ελιάς να κουτσομπολεύουν το ζευγάρι. Άραγε, πως θα αντιδράσει ο Ισίδωρος. Και ως που είναι ικανός να φτάσει, για να μη χωρίσουν;

Η μικρή Αγγελική βλέπει τους γονείς της διαλυμένους. Και κάνει διαρκώς ερωτήσεις. Με αποτέλεσμα να φέρνει όλα τα μέλη της οικογένειας σε τρομερά δύσκολη θέση.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο «έμπειρος» Ισίδωρος και η μικρή Αγγελικούλα, θα είναι αυτοί που θα βοηθήσουν τον Μάνο και την Μαρίνα. Να ξεπεράσουν όσα πάνε να τους χωρίσουν οριστικά, και να κάνουν την αγάπη τους ακόμα πιο δυνατή

_________________________________________________________________

Δείτε το τρέιλερ

Η Γη της Ελιάς | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Κυριακή 24/9 21:00 (trailer)

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ