Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αντωνία την πέφτει στην Αρετή!

1590

«Η Γη της Ελιάς» επέστρεψε. Η αγαπημένη σειρά του MEGA θα μπήκε ξανά στη ζωή μας με τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς. «Η Γη της Ελιάς» επέστρεψε. Η αγαπημένη σειρά του MEGA θα μπήκε ξανά στη ζωή μας με τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές. Καθώς θα δούμε πως η Αντωνία την πέφτει στην Αρετή. Και εκείνη ανταποκρίνεται.

Μια τεράστια ανατροπή. Στα όρια του απίστευτου, πρόκειται να δούμε στα νέα. Πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Αρετή και Αντωνία από εκεί που δεν ήθελε να δει η μια την άλλη, και μια φορά είχαν μάλιστα πλακωθεί. Γίνονται φίλες και κάνουν και παρέα. Ναι καλά ακούσατε. Τι είναι όμως αυτό που της ενώνει;

Η Αρετή μαθαίνει για το χωρισμό της Αντωνίας. Και κάποια στιγμή που θα βρεθούν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο. Οι δυο τους, τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Η Αρετή βλέπει στο πρόσωπο της Αντωνίας την απογοήτευση. Γι’ αυτό που της συνέβη και στο μυαλό της έρχεται ο δικός της χωρισμός. Με τον Στάθη.

«Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αντωνία. Γιατί κι εγώ κάποια στιγμή τα ίδια με σένα πέρασα. Έφαγα κι εγώ κέρατο Αντωνία και ξέρω», θα της πει.

Η νέα αυτή στάση της Αρετής απέναντι στην Αντωνία φέρνει τις δύο γυναίκες πιο κοντά. Κάνουνε παρέα και μοιράζονται τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

_________________________________________________________________

Δείτε το τρέιλερ

Η Γη της Ελιάς | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Κυριακή 24/9 21:00 (trailer)

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ