Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νέος έρωτας για τον Κουράκο, μετά την Ιουλία

329

Κι όμως, την μεγάλη ανατροπή ετοιμάζεται να κάνει ο Κουράκος στη δεύτερη σεζόν της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Η σχέση του με την Ιουλία θα περάσει από σαράντα κύματα. Η σύλληψη της Αθηνάς θα σταθεί η αφορμή, για να αναθεωρήσει πολλά το ζευγάρι.

Ο Κουράκος θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο. Θα γίνει απόμακρος, απότομος και θα επιμείνει στο κομμάτι της οικογένειας. Η Ιουλία δε θέλει να προσπαθήσει άλλο και παλεύει να του το ξεκαθαρίσει.. Τ γεγονός αυτό πικραίνει κι άλλο τους δύο πρωταγωνιστές.

Η Ιουλία βυθίζεται στη θλίψη. Ο άνθρωπος που αγάπησε τόσο δεν είναι ο ίδιος. Αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, κλείνοντας κάθε πόρτα πίσω της. Ζητάει χρόνο από τον Κουράκο, γνωρίζοντας μέσα της πως ο χωρισμός αυτός είναι οριστικός.

Πράγματι, στη δεύτερη σεζόν της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, ο Κουράκος και η Ιουλία δε θα παραμείνουν μαζί. Ο παλιός της έρωτας με τον Στάθη θα φουντώσει, με αποτέλεσμα ο Κουράκος και η Εύα να μένουν πίσω, αφήνοντας το ζευγάρι να ζήσει μαζί το όνειρο.

Ο Γιώργης, μάλιστα, θα αλλάξει αρκετά. Δεν αποκλείεται να βρει τον έρωτα στα μάτια μιας άλλης ηρωίδας – έκπληξη! Η μεγάλη ανατροπή θα έρθει από τον αστυνόμο της Μάνης, ο οποίος θα μας διχάσει αρκετά, στα νέα επεισόδια.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ