Η Γη της Ελιάς – Στέφανος: «Αυτή η γυναίκα μαραζώνει κι εγώ πεθαίνω»

1337

Μια έντονη συζήτηση θα δούμε να γίνεται στο επεισόδιο της Κυριακής στην σειρά Η Γη της Ελιάς ανάμεσα στον Στέφανο και τον πατέρα του.

Ο ίδιος βλέποντας την μητέρα του, Αρετή, να λυγίζει καθημερινά λόγω του Στάθη, ξεσπά πιάνοντας τον πατέρα του και λέγοντας του πολύ βαριές κουβέντες. Τι του απαντά ο Στάθης;

Η Αρετή ξεσπά στον Στέφανο – Ο λόγος
Η Αρετή όπως θα δείτε και στο τρέιλερ που ακολουθεί, θα ξεσπάσει στον Στέφανο καθώς ο ίδιος θα παραβρεθεί στον γάμο της Ιουλίας, της γυναίκας που την διάλυσε την ζωή. Η ίδια πέφτει από τα σύννεφα μόλις το μαθαίνει πιάνοντας κατευθείαν τον γιό της και λέγοντας τον: «Η Ιουλία διέλυσε την οικογένεια μας. Μόνο σε σένα στηριζόμουν και εσύ μου γύρισες την πλάτη».

Ο Στέφανος κάνει ότι μπορεί για να την συνεφέρει αλλά η Αρετή συνεχίζει να ξεσπά δίχως σταματημό. Την επόμενη κιόλας στιγμή και αφού έχει τελειώσει ο γάμος της Ιουλίας και του Κουράκου και η κατάσταση είναι πιο ήρεμη, ο Στέφανος συναντά τον πατέρα του και η συζήτηση παίρνει άλλη διάσταση. Ο Στέφανος στην Γη της Ελιάς βλέποντας την μητέρα του σε αυτά τα χάλια πιάνει τον πατέρα του και του λέει: «Αυτή η γυναίκα μαραζώνει και εγώ πεθαίνω». Ο Στάθης είναι πολύ ξεκάθαρος απέναντί του και τον απαντά πως ότι έγινε με την Αρετή είναι δική τους δουλειά και όχι δική του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ