Η Γη της Ελιάς ταξιδεύει στο Παρίσι – Φωτογραφίες

661

Μία ρομαντική έκπληξη επιφυλάσσει δραματική σειρά του MEGA για τους τηλεθεατές. Η «Γη της Ελιάς» που καθηλώνει το κοινό με τις ανατρεπτικές εξελίξεις και τις συναρπαστικές ιστορίες των ηρώων της, ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στο μαγευτικό Παρίσι.

Μετά τον πολυαναμενόμενο γάμο τους, τον οποίο θα δούμε σύντομα να τελείται στη Μάνη ενώπιον φίλων και συγγενών, η Ιουλία Βρεττάκου (Αντιγόνη Κουλουκάκου) και ο Γιώργης Κουράκος (Αλέξανδρος Μαρτίδης) αποφασίζουν να κάνουν ένα ρομαντικό, γαμήλιο ταξίδι στην Πόλη του Φωτός και της Αγάπης.

Το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς, μαζί με τον σκηνοθέτη Αντρέα Γεωργίου, βρέθηκαν στο Παρίσι και πραγματοποίησαν γυρίσματα σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της γαλλικής πρωτεύουσας. Οι δύο ήρωες που «δημιούργησε» η Βάνα Δημητρίου, θα μας «ξεναγήσουν» στην πόλη του έρωτα και θα μας χαρίσουν τρυφερά ενσταντανέ.

Η «Γη της Ελιάς» υπόσχεται να ταξιδέψει τους τηλεθεατές στο Παρίσι και να δώσει έναν άλλον αέρα στη σειρά. Η ομάδα του σκηνοθέτη βρέθηκαν στην όμορφη γαλλική πρωτεύουσα, όπου μέσα από εντυπωσιακές λήψεις θα μας μεταφέρουν στην μαγεία της μεγαλούπολης.

Το Παρίσι είναι από τις πιο όμορφες ευρωπαϊκές χώρες που γοητεύουν από την πρώτη στιγμή. Η Ιουλία κι ο Κουράκος θα αφήσουν όλα τους τα προβλήματα στην άκρη κι ο γαλλικός αέρας θα τους ανανεώσει, λίγο πριν επιστρέψουν πίσω στον χαμό που γίνεται στη Μάνη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ