Η Γη της Ελιάς: “Τι θέλεις εσύ εδώ; Πώς βρέθηκες δίπλα μου;” – Ο Στάθης σε σοκ

126

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Στάθης θα βρεθεί σε σοκ και θα πει “τί θέλεις εσύ εδώ; Πώς βρέθηκες δίπλα μου;”.

Η Αρετή καθώς προχωράει στο σκοτεινό σχέδιο της να διαλύσει την οικογένεια της Βασιλικής, έχει βάλει στο μάτι και τον Στάθη που θέλει να τον φέρει πίσω χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Αρετή όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι ο Στάθης θα γυρίσει πίσω σ’ αυτήν ενώ σχεδόν έχει πείσει και την Ασπασία γι’ αυτό, η οποία επηρεασμένη από τα λόγια της ρωτάει ευθέως το Στάθη.

“Είναι αλήθεια; Σκέφτεσαι να επανασυνδεθείς με την Αρετή;” του λέει κι εκείνος πέφτει απ’ τα σύννεφα. “Τί είναι αυτά που λες ξαδέρφη; Πώς σου ήρθε; Ούτε στην άλλη ζωή. Μακριά από μένα” της απαντάει.

Στο μεταξύ η Αρετή βάζεις μπροστά το σχέδιο της με σκοπό να χωρίσει το Φίλιππο και την Βασιλική ενώ από την άλλη η Βασιλική κανονίζει συνάντηση με τους γονείς της με πρόθεση να τους βοηθήσει να φτιάξουν την σχέση τους, αλλά η κατάληξη είναι δυσμενής, καθώς για άλλη μια φορά η Αρετή δε φαίνεται να βάζει μυαλό και επιτίθεται πάλι με κατάρες στο Στάθη.

Αφού λέει όσα λέει στο Στάθη η Βασιλική την βάζει μπροστά. “Τί είναι αυτά που κάνεις; Δεν μπορείς μια φορά να κρατήσει το στόμα σου κλειστό; Αντί να δεις πως θα συμφιλιωθείς μαζί του κάνεις ότι μπορείς για να τον διώξεις από κοντά σου” της τονίζει.

Έτσι μετά από αυτή την παρέμβαση της Βασιλικής η Αρετή δέχεται να συμφιλιωθεί μαζί του ενώ έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της. Λίγο αργότερα δε χάνει καθόλου καιρό και βάζει το διαβολικό της σχέδιο σε δράση. Επισκέπτεται μέσα στη νύχτα το Στάθη δείχνοντας μεταμέλεια και κάθεται μαζί του για να μιλήσουν σαν άνθρωποι που δεν έχουν κάτι να χωρίσουν.

Η Αρετή όμως του ρίχνει υπνωτικό χάπι στο ποτό και μόλις ο Στάθης κοιμάται αυτή ξαπλώνει δίπλα του. Το επόμενο πρωί που ξυπνάει ο Στάθης και την βλέπει παθαίνει πανικό. “Τί θέλεις εσύ εδώ;

Πώς βρέθηκες δίπλα μου;” την ρωτάει ανήσυχος και η Αρετή με νάζι και καμάρι του απαντάει “ξέχασες τι έγινε χθες το βράδυ; Κοιμηθήκαμε μαζί. Κάναμε έρωτα. Ωραία ήτανε” του λέει και ο Στάθης δεν μπορεί να πιστέψει τίποτα. Δε θυμάται τίποτα.

Στο μεταξύ η Αρετή σύμφωνα με το περιοδικό TV24, έχει βγάλει κάποιες επίμαχες φωτογραφίες από το κρεβάτι με το Στάθη και τις δείχνεις σαν πειστήριο στην Ασπασία. “Βλέπεις; Για να μη λες ότι λέω ψέματα και ότι τα βγάζω απ’ το κεφάλι μου” καμαρώνει.

Στη συνέχεια η Αρετή πηγαίνει όλο χαρά στην Βασιλική και της ανακοινώνει τα ευχάριστα. “Βασιλική μου, κορώνι μου σου έχω νέα. Τα ξαναβρήκα με τον πατέρα σου χθες το βράδυ. Μάλιστα κοιμηθήκαμε και μαζί” ισχυρίζεται και η Βασιλική την κοιτάζει κάπως διστακτικά.

Φυσικά η Αρετή δε σταματά εκεί και διατυμπανίζει παντού την επανασύνδεση της με το Στάθη. Όμως εκείνος αρνείται πραγματικά να πιστέψει πως συνέβη κάτι μεταξύ τους.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΥΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΗ – ΤΡΕΛΗ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ ΜΕΘΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΟΙ: 4 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ – ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΙΠΙΟΥΝΤΑΙ – ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΑΙΔΩ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ – Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΡΕΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΡΤΑΛΗ ΔΥΟ ΝΕΟΙ «ΚΑΚΟΙ» ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΡΕΤΤΑΚΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 176-177-178-179-180 (Περίληψη και φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 181-182-183-184-185-186 (Περίληψη και φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ – ΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  Ο ΚΡΥΦΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ