Η Γη Της Ελιάς: Την κλείνουν στην Φυλακή

2536

Η Γη Της Ελιάς 3ος κύκλος: Στα νέα επεισόδια της σειράς, θα δούμε μια σημαντική ανατροπή με την ηρωίδα της ιστορίας, καθώς θα βρεθεί σε μια δύσκολη θέση που θα προκαλέσει ανησυχία και αναστάτωση.

Συγκεκριμένα, μετά το συναρπαστικό φινάλε του δεύτερου κύκλου, η Αθηνά ξεκινά έναν αγώνα για να βρει τη μητέρα της, τη Μαρία, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Έχοντας φτάσει μέχρι το σπίτι της στο Σούνιο, διαπιστώνει με απογοήτευση ότι εκεί δεν υπάρχει ίχνος της.

Από ό,τι φαίνεται, η Μαρία βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής, κάτι που οφείλεται σε ενέργειες που συνδέονται με τον τζόγο. Η Μαρία είχε εμπλακεί με μια παράνομη ομάδα που είχε γνωρίσει μέσω του Διαδικτύου και συναντιόντουσαν σε ένα μυστικό μέρος για να παίξουν. Αλλά, κάποιος τους πρόδωσε και τελικά βρέθηκαν όλοι στο αυτόφωρο.

Η Αθηνά, μόλις μαθαίνει αυτή την αλήθεια, σοκάρεται και επιδιώκει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να απελευθερώσει τη μητέρα της από τη φυλακή. Παρόλα αυτά, η αντίδρασή της δεν θα βρει σύμφωνη την Μαρία, που είναι έξαλλη με τις επιλογές που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό.

Θα προσπαθήσει να την πείσει να την ακολουθήσει στη Μάνη, αλλά η Μαρία θα είναι αποφασισμένη να μην αφήσει το σπίτι της στο Σούνιο.

Η γη της ελιάς επιστρέφει σύντομα στις οθόνες σας

Η Γη της Ελιάς – Γ’ Κύκλος | ΝΕΟ Πρόγραμμα | Ερχεται τον Σεπτέμβριο

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ