Η Γη της Ελιάς: Την βρίσκει διαδικτυακά με DNA – Ποια την βοηθάει;

371

Μπροστά σε μια τρομερή αποκάλυψη θα βρεθεί στα νέα επεισόδια της σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς, η Ιουλία, αφού θα μάθει πως η κόρη της είναι ζωντανή.

Συγκεκριμένα, κάποια μέρα που κάθεται στο σπίτι της και βλέπει τηλεόραση, ακούει για έναν γιατρό που πέθανε και ήταν μπλεγμένος σε παράνομες υιοθεσίες. Όμως, ο γιατρός αυτός ήταν εκείνος που όταν ήταν έγκυος και τράκαρε με την μηχανή, της είχε πει ότι έχασε το παιδί της.

Έτσι, σε συζήτηση που έχει με την Αφροδίτη, αποφασίζει να ψάξει την κόρη της από μια πλατφόρμα, όπου μπορεί να επικοινωνήσει και να στείλει δείγμα DNA.

Φυσικά, ενημερώνει για τον Στάθη για όλες τις τελευταίες αυτές εξελίξεις, με τον ίδιο να χάνει την γη κάτω από τα πόδια του, αλλά να δηλώνει αποφασισμένος να κινήσουν γη και ουρανό προκειμένου να την βρουν…

_________________________________________________________________

Δείτε το τρέιλερ

Η Γη της Ελιάς | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Κυριακή 24/9 21:00 (trailer)

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ