Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Αθηνάς στο δεύτερο κύκλο που εξελίσσεται σε πραγματικό εφιάλτη….!

218

Μπορεί η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» να ολοκληρώνει σιγά σιγά την πρώτη της σεζόν, όμως όπως φαίνεται οι εξελίξεις και τα αναπάντεχα γεγονότα δεν θα λείψουν από το δεύτερο κύκλο ξεκινώντας μάλιστα από την Αθηνά, της οποίας το μέλλον εξελίσσεται σε πραγματικό εφιάλτη.

Όλοι πανικοβάλλονται όταν μαθαίνουν ότι ο Δημήτρης βρίσκεται δολοφονημένος και ο Κουράκος αναλαμβάνει να αρχίσει τις έρευνες για να βρει τον ένοχο. Καθώς όμως οι συγκρούσεις μεταξύ της Αθηνάς και του Δημήτρη ήταν πολλές το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με μαρτυρίες της Αναστασίας και του Αποστόλη, ο Κουράκος στρέφεται προς την Αθηνά καθώς την θεωρεί ύποπτη για το θάνατο του «γιου» της.

Και προχωρά σε τεστ DNA, χωρίς εκείνη να ξέρει κάτι. Και έτσι ενώ όλα έδειχναν ότι αφού έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης, η Αθηνά θα ησύχαζε από τους εκβιασμούς του, η ζωή της γίνεται κόλαση αφού θεωρείται ύποπτη και οι αρχές ασχολούνται μαζί της.

Όταν τα αποτελέσματα του τεστ DNA δείχνουν ότι δεν υπήρχε συγγένεια ανάμεσα στην Αθηνά και τον Δημήτρη, εκείνη κατηγορείται για τη δολοφονία του και οδηγείται στην αστυνομία. Όλοι στη Μάνη μένουν έκπληκτοι και δεν μπορούν να πιστέψουν όσα έκρυβε τόσο καιρό η Αθηνά. Και όταν όλα αποκαλύπτονται η ερωτική σχέση που είχε με τον υποτιθέμενο γιο της γίνεται ο εφιάλτης της…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ