Η Γη της Ελιάς – Το Spoiler που διέψευσε η Παναγοπούλου: «Δεν ισχύει»

432

Καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 15/9 η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, διαψεύδοντας και επιβεβαιώνοντας διάφορα spoilers.

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση η ανταπόκριση του κόσμου. Τα μηνύματα που παίρνω είναι τρομερά, μου λένε ότι είμαστε η παρέα τους κάθε βράδυ και ότι τους έχουμε λείψει. Είναι το πιο σημαντικό από όλα. Πέρασε περίοδο κρίσης η μυθοπλασία. Αυτό που μας έκανε πάντα να αγαπάμε μια σειρά είναι να τα παρατάμε όλα και να λέμε ότι «τώρα έχει την αγαπημένη μου σειρά». Αυτό η «Γη της Ελιάς» το κατάφερε. Είμαστε η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών και αυτό είναι η μεγάλη μας νίκη.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Επειδή έχω κάνει μεγάλα διαστήματα αποχής από την τηλεόραση, τα έκανα με την άποψη ότι αυτό που θα κάνω να μου αρέσει, να το πιστεύω, και δεν ήταν πάντα εύκολο να μου συμβεί. Εδώ ήμουν σίγουρη από την πρώτη μέρα. Με την Βάνα Δημητρίου ο εγκέφαλος αυτής της σειράς και του σεναρίου μας, συνεργαζόμαστε για 4η φορά. Την ξέρω και με ξέρει και είναι μια ευτυχής συγκυρία η εμπιστοσύνη που έχουμε αποκτήσει η μία για την άλλη και στις ικανότητες που έχει διακρίνει σε μένα. Δεν ξέρουμε ποτέ την συνέχεια της σειράς. Ξέρουμε μέχρι εκεί που μας έχουν παραδοθεί τα σενάρια. Για φέτος για παράδειγμα δεν μπορώ να πω πώς θα καταλήξει η ιστορία της ”Ασπασίας”.

Όταν πήρα το σενάριο με τον θάνατο του τηλεοπτικού γιου μου, το διάβασα και έκλαιγα. Πήρα τηλέφωνο την Βάνα και της είπα “τι έχεις κάνει;”. και μου απάντησε: “Δεν είσαι η μόνη, πριν λίγο με πήρε ο Γαλανός και είπε τι σκηνές έχεις γράψει”.

Εγώ πάντα λέω ότι πρώτα είναι το κείμενο. Μετά είναι να έχεις ικανούς ηθοποιούς να το φέρουν εις πέρας. Ο Αντρέας Γεώργιου ήταν παρών σε όλη τη διάρκεια αυτών των σκηνών. Με τη δική του καθοδήγηση και επειδή τον εμπιστεύομαι τυφλά, μπορέσαμε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο δικό μου ή του σεναρίου, είναι αποτέλεσμα δουλειάς πολλών ανθρώπων. Ήταν ένα συνεργείο που στο τέλος των σκηνών είχαν φορτιστείς τόσο πολύ που είπαν ότι θα πάνε μία βόλτα για ένα ποτό και μετά θα γυρίσουν σπίτι. Κανείς δεν τα καταφέρνει μόνος του.

Νομίζω ότι μέχρι στιγμής ότι ο 3ος κύκλος είναι απρόβλεπτος και πιο δυνατός, ίσως γιατί πια έχουν ξεδιπλωθεί οι χαρακτήρες, έχουμε γάμους, παντρεύεται ο Πότης με την Άννα. Είναι ανατρεπτικό στην δική μου ιστορία. Θα έρθει η ώρα που η Ασπασία θα λυγίσει από το βάρος του μυστικού της. Δεν είναι κάτι που το είχε επιλέξει. Αφιερώθηκε στον Δημοσθένη ωστόσο κάποια στιγμή χώρισαν. Σε αυτό το διάστημα έκανε μία μικρή σχέση με τον άντρα της Χάιδως από τον οποίο έμεινε έγκυος. Δε το γνώριζε η Ασπασία, επέστρεψε στον Δημοσθένη και δεν ήθελε να το ψάξει περαιτέρω γιατί δεν ήθελε να ξέρει την αλήθεια. Η Χάιδω την “στρίμωξε” στον β’ κύκλο και το αποκάλυψε.

Η Ασπασία υποκύπτει και λέει στον Δημοσθένη ότι δεν είναι παιδί του. Ο Δημοσθένης είναι πολύ ακραίος τύπος, αγαπά βαθιά την Ασπασία και το θεωρεί ύψιστη προδοσία. Θα έχει ένα καρδιακό επεισόδιο και θα πάει στο νοσοκομείο. Όταν συνέρχεται, θα αποφασίσει να την εκδικηθεί με το ίδιο νόμισμα. Αυτό που σκέφτεται είναι ακραίο γιατί βρίσκει μία κοπέλα, επί πληρωμή και πολύ μικρότερη, αρχίζει και ρεζιλεύει την Ασπασία σε όλη τη Μάνη και παραγγέλνει εν ψυχρώ ένα παιδί. Θέλει να πάρει ένα παιδί δικό του, και να το πάει πεσκέσι στην Ασπασία και να της πει να το μεγαλώσει. Το αν θα γίνει ή όχι θα το δούμε. Η Ασπασία θα πληγωθεί πολύ. Ο μεγάλος έρωτας μπορεί να γίνει και ακραίο μίσος»

Επιπλέον θα μας απασχολήσει το αν θα εμφανιστεί η αδερφή της Ασπασίας. Δεν ισχύει ότι η Ασπασία θα πάει στο ψυχιατρείο. Σε αυτή τη ζωή πληρώνουμε το κάρμα μας. Το ευχάριστο είναι ότι με την προτροπή της κόρης της βρίσκει διέξοδο στην μαγειρική, και κάποια στιγμή ανεβάζει βιντεάκια στο Tik Tok και γίνεται influencer», είπε χαρακτηριστικά η Βάσια Παναγοπούλου για την Γη της Ελιάς και τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ