Η Μάγισσα Spoiler: Το επτασφράγιστο μυστικό των Λασκαραίων

206

Καθηλωτικές σκηνές και μοναδικές ερμηνείες πρόκειται να μας χαρίσει από Σεπτέμβρη η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1, η Μάγισσα, η οποία έρχεται για να μας ταξιδέψει μακριά, στην Μάνη του 1817.

Εκεί οι θα βρούμε τους αιώνιους εχθρούς, τις δύο αντίπαλες οικογένειες, του Λάσκαρη και του Γερακάρη, οι οποίες αποφασίζουν να κάνουν ανακωχή παντρεύοντας τα δύο παιδιά τους. Όμως η ηρεμία δεν θα κρατήσει για πολύ και η αντάρα δεν αργεί να έρθει…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.

Μόλις 40 ημέρες μετά τη γέννησή του, το εγγόνι τους εξαφανίζεται και ξεσηκώνεται όλος ο τόπος. Τότε η νεαρή υπηρέτρια των Λασκαραίων, η Θεοφανώ θα οδηγηθεί από ένα όραμα στις όχθες του ποταμού της Άρνας όπου εκεί θα βρουν το μωρό νεκρό, και τότε ξεκινά η παράνοια.

Η Μάγισσα: Δύο Λασκαραίοι γνωρίζουν το μυστικό

Ήδη στον αέρα έχουμε δει δύο από τα καθηλωτικά trailer της σειράς Η Μάγισσα, και στο τελευταίο αποκαλύπτονται πολλά για την πλοκή της σειράς.

Η Θεοφανώ είναι από μικρή στη δούλεψη της οικογένειας Λάσκαρη, και όπως όλα δείχνουν η κεφαλή της οικογένειας ο Μιχαήλ αλλά και ο μεγάλος του γιος Μάρκος, γνωρίζουν πολλά για τους γονείς της. Υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από την γέννησή της, καθώς κατά τη διάρκεια του trailer, ένας στη δούλεψη της οικογένειας αναφέρει χαρακτηριστικά «μίλα της για το θηρίο που την έφερε στον κόσμο».

Δεν είναι κρυφή η αλλόκοτη συμπεριφορά της, αλλά δεν μπορεί και να εξηγηθεί. Όμως κατά τη διάρκεια της κουβέντας του Μιχαήλ με μία μοναχή, της αναφέρει πως μόνο εκείνοι και ο Μάρκος γνωρίζουν το μυστικό της Θεοφανώς.

«Μόνο οι δυο μας και ο Μάρκος γνωρίζουμε το μυστικό της και έτσι θα μείνει», της ξεκαθαρίζει. Ποιο είναι αυτό και γιατί πρέπει να μην γίνει γνωστό παραέξω; Όλα θα βγουν στο φως τον Σεπτέμβρη…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μάγισσα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μάγισσα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ