Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ερμηνεύει το καινούργιο της τραγούδι «Έξαψη» που από σήμερα θα ντύνει μουσικά τους τίτλους της ομώνυμης σειράς του MEGA

244

Το τραγούδι τίτλων της σειράς “Έξαψη” με τη φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου. Η «Έξαψη» απέκτησε το δικό της τραγούδι με τη φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Έξαψη τραγούδι τίτλων:

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ερμηνεύει το καινούργιο της τραγούδι «Έξαψη» που από σήμερα θα ντύνει μουσικά τους τίτλους της ομώνυμης σειράς του MEGA και θα μας «ταξιδεύει» παράλληλα με τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών, τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα, τα πάθη και τις ανατροπές της συμβιβασμένης τους ζωής. Τη μουσική υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA, η «Έξαψη» σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου, υπόσχεται ένα ταξίδι στον συναισθηματικό κόσμο καθημερινών ανθρώπων που ρισκάρουν για τον έρωτα αφήνοντας πίσω τους τη ζωή που πίστευαν ότι τους άξιζε.

H «Έξαψη» της Νατάσας Θεοδωρίδου θα είναι διαθέσιμη σύντομα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music. Ακούστε το στο Instagram

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ