Η Παραλία: Ο Γιώργος Νινιός επέστρεψε στην τηλεόραση και το Twitter τον αποθέωσε

11945

Πρεμιέρα χτες το βράδυ για τη νέα σειρά της ΕΡΤ “Η Παραλία”. Μια σειρά που αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του κοινού στο Twitter, άρεσε ιδιαίτερα. Αυτός, που αν και είχε μικρό ρόλο στην σειρά Παραλία, αγαπήθηκε πολύ, ήταν ο Γιώργος Νινιός.

Ο γνωστός ηθοποιός ενσάρκωσε τον ρόλο του Δημητρού, ενός μικρού παιδιού που ζει φυλακισμένο στο σώμα ενός 60χρονου. Είναι ο μεγάλος αδερφός της Αντιγόνης Αρχοντάκη (Γιούλικα Σκαφιδά) και γιος της Νικολίνας (Μπέτυ Λιβανού).

Ο Γιώργος Νινιός μας είχε συστηθεί σε ένα μικρό βίντεο, λέγοντας: «Είμαι ο Δημητρός Αρχοντάκης. Η μητέρα μου είναι η Νικολίνα (Μπέτυ Λιβανού). Με γέννησε σε πολύ μικρή ηλικία. Αυτό το παιδί ζει με πολύ ιδιαίτερη σκέψη, κινείται με πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Σκέφτεται πολύ ιδιαίτερα και διαφορετικά από τους άλλους. Φυσικά ενθουσιάζεται πολύ εύκολα, λυπάται πολύ εύκολα», είπε ο ηθοποιός για τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Η ιδιαίτερη ερμηνεία του Γιώργου Νινιού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τους χρήστες του Twitter, ενώ η σειρά έγινε πρώτο trend με την πρεμιέρα της.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Παραλία θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Παραλία Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Παραλία

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ