Ήλιος: Ο Νικήτας Κάνει Πέρα Τη Λήδα Και Εξαφανίζεται

894

Ένας από τους ήρωες που θα μας απασχολήσουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος είναι ο Νικήτας Σαρρής που τον υποδύεται ο Πέτρος Λαγούτης. Μέχρι τώρα έχουμε δει τη Λήδα να περιποιείται τον τραυματισμένο Νικήτα ως νοσοκόμα του φροντίζοντας για την ανάρρωση του.

Βέβαια έχει ενημερώσει το Δημήτρη σχετικά και ο αστυνόμος τις έχει δώσει τις ανάλογες οδηγίες.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης θα ζητήσει από τη Λήδα να είναι ψύχραιμη και να παραμείνει κοντά στον Νικήτα ώστε να μάθει τα σχέδια του. Η Λήδα, αν και φοβάται, δέχεται και θέλει να βοηθήσει τον Δημήτρη σε αυτή την υπόθεση. Έτσι, προσπαθεί να κάνει τον άντρα να την εμπιστευτεί. Εκείνος αισθάνεται ευγνωμοσύνη για αυτή και τον τρόπο που τον φροντίζει. Αρχίζει μάλιστα να την ερωτεύεται αγνοώντας φυσικά πως τον έχει προδώσει.

Ο Νικήτας εκμυστηρεύεται στη Λήδα πως σχεδιάζει να διαφύγει στο εξωτερικό. Όμως, λίγο μετά, ένα συμβάν ταράζει τον Νικήτα. Ο τελευταίος βρίσκει στο πανωφόρι του ένα πομπό και αρχίζουν να τον ζώνουν οι υποψίες για τη Λήδα. Πλέον θεωρεί ότι έχει πέσει έξω στις εκτιμήσεις του γι’ αυτήν παρασυρόμενος από τα αισθήματα του.

Κι επειδή πιστεύει ότι πίσω από τη Λήδα κρύβεται η αστυνομία αποφασίζει να την κάνει πέρα, διακριτικά όμως για μην καταλάβει τίποτα και σχεδιάζει παράλληλα το επόμενο του βήμα. Ποιο θα είναι αυτό; Θα εξαφανιστεί. Θα βρει μια κρυψώνα καλή για να μη μπορεί να τον βρει κανείς κι εκεί θα σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του.

Πώς θα αντιδράσει η Λήδα, στη συνέχεια της σειράς Ήλιος, όταν συνειδητοποιήσει ότι ο Νικήτας εξαφανίστηκε; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ