Ήλιος: Τί κρύβεται πίσω από την ύποπτη εμφάνιση της Μπέτυς;

1169

Μία πάρα πολύ δυνατή φιλία συνδέει την Αλίκη και την Μπέτυ, στη σειρά Ήλιος. Μία φιλία που, όπως φαίνεται, δε θα κρατήσει για πάρα πολύ. Το παρελθόν της Μπέτυς φαίνεται αρκετά σκοτεινό και ύποπτο. Με δική της πρωτοβουλία, αποκάλυψε στην φίλη της πως στο παρελθόν είχε σχέση με τον Λαϊνά, παρόλο που εκείνος της είχε ζητήσει να μη το κάνει.

Οι σχέσεις των πρωταγωνιστών ψυχράθηκαν, με την Μπέτυ να βρίσκεται στη μέση. Η Αλίκη, θέλοντας κοντά της την αγαπημένη της φίλη, αποφασίζει να κάνει στην άκρη την αγωνία και τις αμφιβολίες της. Την προσκαλεί στο σπίτι της, ενώ δέχεται να την φιλοξενήσει. Η Μπέτυ προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει την Αλίκη, δημιουργώντας ένα ευχάριστο, αλλά προσωρινό κλίμα.

Ο Δημήτρης αρχίζει να υποψιάζεται πως η φίλη της αγαπημένης του δεν έχει τόσο αγνές προθέσεις. Μάλιστα, αρχίζει να πιστεύει πως η Μπέτυ τρέφει βαθύ φθόνο για την Αλίκη, ενώ υπάρχει πιθανότητα να μην έχει ξεπεράσει ακόμη τον Δημήτρη, στη σειρά Ήλιος. Πέρα από όλα αυτά, η εμπλοκή της σε μια δολοφονία ενός πιλότου που θα ακολουθήσει στη συνέχεια, θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση.

Ποιοι είναι οι στόχοι της; Μήπως η Μπέτυ θέλει να αποπροσανατολίσει την Αλίκη, αλλά και τον Δημήτρη, προκειμένου να πετύχει τον απώτερο στόχο της, στη σειρά Ήλιος; Τί είναι αυτό που την συνδέει πραγματικά με τον Γιάννη και ποιος κρύβεται πίσω από την δολοφονία που έρχεται; Το κινητό της, πάντως, θα γεμίσει από απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα.

Σίγουρα η παρουσία της στη σειρά δεν είναι απλή και αθώα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη μας σειρά

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ