Κάνε ότι Κοιμάσαι Spoiler: «Θα έχω εpωτική σχέση με την Θεωνά»

193

Μεγάλο spoiler έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τα νέα επεισόδια του Κάνε ότι Κοιμάσαι, στην εκπομπή Στούντιο 4, όπου και βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας 4/9, στην πρεμιέρα.

Ο δεύτερος κύκλος του Κάνε ότι Κοιμάσαι, κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου στις 21:45 και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, με τον αγαπημένο ηθοποιό να μας δίνει μία μικρή γεύση από όλα όσα πρόκειται να συμβούν.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι θα τα βρίσκεις εδώ.

Το spoiler του Παπαδόπουλου για το Κάνε ότι Κοιμάσαι

«Δεν ξέρω αν θα καθηλώσει αλλά είναι ενδιαφέρουσα η ιδέα του συγγραφέα. Φεύγω σαν Νικόλας από το σχολείο και βρίσκομαι σε ένα ιδιωτικό σχολείο, η παραβατικότητα υπάρχει. Οι άνθρωποι είναι οι ίδιοι, καταρρίπτονται οι μύθοι ότι η φτώχεια φέρνει παραβατικότητα. Είναι ενδιαφέρον το πράγμα, έχουμε διαβάσει μέχρι το 20ο επεισόδιο.

Η αλήθεια είναι ότι είχα αδυναμία στα παιδιά και στους παππούδες και τώρα με έφερε πιο κοντά γιατί τα νέα παιδιά με τροφοδοτούνται. Είμαι μαζί τους, τα κοιτάζω γιατί τροφοδοτούμαι από τη ζωή που ζουν. Αν πάρουμε τη τεχνολογία, εμείς είμαστε αναλφάβητοι. Δεν ξέρω να ανεβάζω φωτογραφία στα social, ούτε να μπαίνω. Αρνούμαι σημαντικά. Ξέρω μόνο να στείλω μέιλ.

Σιγά σιγά φαίνεται ότι θα έχω ερωτική σχέση με την Τζένη Θεωνά. Πέρυσι ήταν με την Έμιλυ Κολιανδρή. Ζητάω πάντα τις ωραίες γυναίκες (γελάει). Θα μου βάλουν συνομήλικη; Σοβαρολογείς; Σαν παρτενέρ; Τον κόσμο δεν τον λυπάσαι;» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Κάνε ότι κοιμάσαι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Κάνε Ότι Κοιμάσαι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ