Κίτσου – Γκοτσόπουλος: Μαζί και στο θέατρο το καλοκαίρι

250

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σύμφωνα με την LIFO, το επόμενο καλοκαίρι θα βρίσκονται μαζί και στο θέατρο εκτός από την επιτυχημένη τους συνεργασία στις Άγριες Μέλισσες.

Οι δυο πρωταγωνιστές θα συναντηθούν επί σκηνής στην τραγωδία του Ευριπίδη «Ηλέκτρα» που σχεδιάζεται να ανέβει το επόμενο καλοκαίρι.

Μαζί στο γυαλί, μαζί και στο σανίδι

Η χημεία και η συνεργασία τους στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες είναι ολοφάνερη. Οι δυο τους δένουν πολύ καλά και αυτό θα το αποδείξουν και στην σκηνή το καλοκαίρι. Η Μαρία Κίτσου θα υποδυθεί την Ηλέκτρα ενώ ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θα ερμηνεύσει τον Ορέστη. Την σκηνοθεσία της παράστασης θα αναλάβει ο Γιώργος Λύρας.

Η ιστορία της «Ηλέκτρας»

Η τραγωδία Ηλέκτρα γράφτηκε και διδάχθηκε από τον Ευριπίδη το 413 π.Χ. Η τραγική ηρωίδα φαίνεται να έχει καταληφθεί από μένος για εκδίκηση για τους φονιάδες του πατέρας της, Αγαμέμνονα και τον άδικο διωγμό από το παλάτι της ίδιας και του αδερφού της, Ορέστη. Ο μύθος της Ηλέκτρας είναι ένα από τα τραγικά μυθολογικά γεγονότα που αναφέρονται στην δυναστεία των Ατρειδών: ο γιος του Αγαμέμνονα, Ορέστης, γυρίζει στις Μυκήνες και σκοτώνει την Κλυταιμνήστρα, τη μάνα του, και τον Αίγισθο, παίρνοντας εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του. Το γεγονός αυτό, που αποτελεί το μύθο των Χοηφόρων του Αισχύλου και της Ηλέκτρας του Σοφοκλή, είναι γνωστό από την Οδύσσεια.

Η παράσταση θα περιοδεύσει το επόμενο καλοκαίρι σε Φεστιβάλ της Ελλάδας και της Κύπρου, σε παραγωγή επιχειρήσεων Τάγαρη. Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θα συναντηθούν στο θέατρο και είναι έτοιμοι να μας εντυπωσιάσουν για ακόμα μια φορά με τις υποκριτικές τους ικανότητες αλλά και την σκηνική τους χημεία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ