Μαριέλλα Δούμπου: «Έχανα το φροντιστήριο για να παίζω φλάουτο σε κηδείες»

801

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Μαριέλλα Δούμπου μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Αγγελική αλλά και στη μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από το φλάουτο.


Η τηλεοπτική «Δανάη», η οποία σύντομα θα αποκαλυφθεί πως είναι κόρη της Αγγελικής, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια ενώ εξήγησε πως ο ρόλος της στη σειρά είναι απλά συναρπαστικός.

Οι δηλώσεις της Μαριέλλας Δούμπου

«Είναι τρομερή η ζωή της Δανάης στην “Αγγελική” και όσο εξελίσσεται η σειρά βιώνει πάρα πολλά πράγματα. Ξεκίνησα να παίζω στη φιλαρμονική όταν ήμουν πέντε χρονών. Ήμουν από τους πιο μικρούς μαθητές. Πρώτα έμαθα μουσική και μετά να διαβάζω. Παίζω φλάουτο από εφτά χρονών. Έχανα το φροντιστήριο για να παίζω φλάουτο σε κηδείες», είπε αρχικά η Μαριέλλα Δούμπου.

Η Μαριέλλα Δούμπου αποκάλυψε στη συνέχεια και τη φοβία της: «Έχω μπαλονοφοβία, φοβάμαι τα μπαλόνια. Χαίρομαι να βλέπω μπαλόνια, αλλά φοβάμαι να τα φουσκώνω, τρομάζω! Φοβάμαι ότι θα σκάσει πάνω μου».

Spoiler για τη σειρά Αγγελική
Σε ένα πραγματικό σοκ πρόκειται να βρεθεί η οικογένεια των Αργυρών στην Αγγελική καθώς η μοίρα χτυπά ξανά τη Σοφία! Ενώ έχει αρχίσει να κάνει σχέδια για το παιδί που μεγαλώνει μέσα της, ένα ατύχημα θα της στερήσει τη χαρά να το κρατήσει στην αγκαλιά της.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο Παύλος έχει αρχίσει να αντιδρά έντονα με την παρουσία του Αντρέα στη ζωή της γυναίκας του καθώς θεωρεί πως αυτός ευθύνεται για την αρνητική έκβαση της σχέσης τους. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ, όλα θα ξεκινήσουν στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, Αθηνάς, όπου ο Παύλος θα εμφανιστεί ακάλεστος και θα ακούσει τη Σοφία να λέει στον Νικόλα:

«Νιώθω σαν να έχω μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αφενός λόγω του μωρού που έχω μέσα μου και το νιώθω να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και αφετέρου η στήριξη του Αντρέα. Επιτέλους, ένας άντρας που με καταλαβαίνει απόλυτα και προλαβαίνει κάθε επιθυμία μου», θα του πει έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και εκείνος θα βιαστεί να της πει πως της αξίζει κάθε ευτυχία.

Οταν όμως συνειδητοποιήσουν πως την κουβέντα τους άκουσε ο Παύλος και μάλιστα έφυγε εξοργισμένος με το αυτοκίνητο, θα αποφασίσουν να τρέξουν πίσω του για να τον σταματήσουν καθώς μπορούν να προβλέψουν ότι κάτι άσχημο έχει βάλει στο μυαλό του. Μπαίνουν και οι δύο στο αυτοκίνητο του Μιχάλη και ξεκινούν να τον ακολουθούν, όμως καθώς ο Νικόλας αυξάνει ταχύτητα για να τον προλάβει, χάνει τον έλεγχο του οχήματος και τελικά τρακάρουν… Δείτε όμως πώς θα αντιδράσουν οι πρωταγωνιστές όταν μάθουν την αληθινή ταυτότητα της Αγγελικής.

Μετά τη σύγκρουση, ο Νικόλας συνέρχεται αμέσως και φαίνεται πως τη γλιτώνει με λίγες γρατζουνιές, όμως η Σοφία δίπλα του δεν αισθάνεται ιδιαίτερα καλά. Οι πόνοι που έχει στην περιοχή της κοιλιάς την οδηγούν στην απόφαση να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να διαπιστώσει πως οι πόνοι προέρχονται από το σοκ και ότι η εγκυμοσύνη της προχωρά κανονικά.

«Πείτε μου πως όλα είναι καλά… Πείτε μου πως το παιδί μου δεν κινδυνεύει», ρωτά ξανά και ξανά τους νοσοκόμους, όμως την απάντηση που φοβόταν θα της τη δώσει ο γιατρός που θα την εξετάσει «Δυστυχώς Σοφία.

Το παιδί που έχεις στην κοιλιά σου δεν είναι καλά. Η σύγκρουση που είχατε ήταν μοιραία. Λυπάμαι πολύ», θα της πει και θα τη βυθίζει σε πένθος.

Η Ιωάννα μαθαίνει για το ατύχημα της αδελφής της και φεύγει για το νοσοκομείο με την Αθηνά και τον Στέφανο. Η Κατερίνα θα αναγκαστεί να ενημερώσει τον Παύλο, που φτάνει και αυτός σε έξαλλη κατάσταση στο νοσοκομείο και αμέσως θα ξεκινήσει την επίθεση στον αδελφό του. «Ησουν πιωμένος πάλι; Καταλαβαίνεις ότι σκότωσες το παιδί μου, ρε γελοίε;», του φωνάζει, ενώ μάταια ο Νικόλας προσπαθεί να του πει πως έχει μήνες να αγγίξει ποτό. Αντίθετα, του εξηγεί πως είχαν πρόβλημα τα φρένα του αυτοκινήτου.

Ο Παύλος «τρώει… ξύλο» από τον Αντρέα!

Ο Νικόλας και η Σοφία συγκρούονται με άλλο αυτοκίνητο και έτσι χάνουν από μπροστά τους τον Παύλο, ο οποίος καταφέρνει και φτάνει στο σπίτι του Αντρέα για να ρωτήσει τι σχέση έχει αυτός ο άντρας με τη γυναίκα του. Ο Αντρέας όμως, γνωρίζοντας τι έχει περάσει η υπάλληλός του κατά τον έγγαμο βίο της, δεν είναι διατεθειμένος να του χαριστεί. Οσο λοιπόν ο Αργυρός του εξαπολύει έντονες κατηγορίες, ο Αντρέας τον χτυπά άγρια αναγκάζοντάς τον έτσι να φύγει από το σπίτι του…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ