Μαύρο Ρόδο – ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Ο Παράσχος θυσιάζεται και σκοτώνεται για τον Βίκο

513

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Παράσχος θυσιάζεται και σκοτώνεται για τον Βίκο.

Η αλήθεια είναι ότι του ήταν πάντα πολύ πιστός…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Καστρινός δίψα για εκδίκηση και θέλει πάση θυσία να σκοτώσει τον Βίκο, οποίος διατηρεί κρυφό δεσμό με την κόρη του. Έτσι ζητά την βοήθεια του Λουκά κι εκείνος τοποθετεί βόμβες στο αμάξι του Βίκου. Την ίδια ώρα ο Βίκος λέει στον Παράσχο πως έχει σκοπό να τελειώσει με τη νύχτα και του ζητάει τη βοήθεια του για να το σκάσει με την Αλεξία.

Εκείνος το κάνει και σαν ανταπόδοση του δωρίζει το δαχτυλίδι του. Ο Παράσχος μπαίνει στο αμάξι του Βίκου και η έκρηξη ξεσηκώνει την Πάτρα. Η είδηση της ανατίναξης, προκαλεί αναστάτωση και κυρίως στην Αλεξία που τρέχει στο σημείο με την ελπίδα ότι ο αγαπημένος θα ζει.

Κάπου εκεί βρίσκει το δαχτυλίδι του και με πόνο επιβεβαιώνεται για το χαμό του. Ο Θέμης πάει στο σημείο και η Αλεξία του μιλάει με σκληρά λόγια και στη συνέχεια η κοπέλα ανακοινώνει στην Όλγα και τον Παναγιώτη ότι φεύγει ένα μακρινό ταξίδι.

Μόνο που στη διαδρομή προς το αεροδρόμιο ο Βίκος εμφανίζεται μπροστά της ολοζώντανος. Εκείνη τρέχει στην αγκαλιά του. Η σκηνή δείχνει σε flash back πως ο Παράσχος θυσιάστηκε για εκείνον. Μετά από αυτό ο Βίκος βάζει μπροστά το σχέδιο του, που έχει ένα και μόνο στόχο. Να κλείσει με τα ίδια του τα χέρια τα μάτια του Καστρινού.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ