Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα φοβάται για την μάνα της

161

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Όλγα φοβάται για την μάνα της.

Ο Πέτρος συναντά την μητέρα του στο ξενοδοχείο, ενώ την ίδια ώρα η Κασσιανή, αφήνει άναυδη την ηγουμένη, όταν ισχυρίζεται πως η Ελισάβετ και η Αυξεντία είναι με το μέρος της.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Οι απορίες του Μανόλη, για το λάπτοπ του Διακοσάββα, θα φέρουν στην μνήμη της Ελισάβετ τον εφιάλτη που έζησε, ενώ ο Ζαμάφτας θα βρεθεί στην ταβέρνα με την Τασούλα και όλοι την οικογένεια της Γιάννας.

Η ηγουμένη ζητάει να μετατεθεί η Κασσιανή, όμως ο μητροπολίτης έχει αντίθετη γνώμη. Ο Πέτρος αποφασίζει να βρει τον Βίκο και να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο, ενώ η Όλγα αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στην μητέρα της και τον Θέμη Καστρινό και αρχίζει να φοβάται.

Από την άλλη, ο Θέμης με την βοήθεια της κόρης του ανακαλύπτει κάποια στοιχεία για την γυναίκα που αναζητά και ο Σαράντος βρίσκει το λάπτοπ του πατέρα του στο παλιό φορτηγάκι του.

Η ηγουμένη μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις της Ελισάβετ με τον Πέτρο και όπως είναι φυσικό σοκάρεται. “Πώς είναι δυνατόν όλο αυτό το διάστημα να συμβαίνει κάτι τέτοιο κάτω από την μύτη μας; Δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο”, λέει αποφασισμένη να βάλει τέλος στην ιστορία.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ