Μαύρο Ρόδο – Κατερίνα Διδασκάλου: Είναι γιος της ηγουμένης ο Βίκος;

78

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του ‘Πάμε Δανάη’ και αναφέρθηκε στο Μαύρο Ρόδο, την πιο δύσκολη σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει αλλά και τις εξελίξεις στην σειρά.

Το ‘Μαύρο Ρόδο’ έχει αποκτήσει το δικό του κοινό στην βραδινή ζώνη του MEGA, με την Κατερίνα Διδασκάλου να έχει έναν πολύ διαφορετικό ρόλο από αυτό που την είχαμε συνηθίσει στις Άγριες Μέλισσες!

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Πιο αναλυτικά η Κατερίνα Διδασκάλου τόνισε: «Χαίρομαι που μου λένε συνέχεια πόσο διαφορετικός είναι ο ρόλος μου στο Μαύρο Ρόδο, γιατί έτσι επαληθεύεται η δίκη μου ανάγκη. Η πιο δύσκολη σκηνή στο Μαύρο Ρόδο ήταν όταν έκλαιγα που δεν έχω βρει ακόμα το παιδί μου. Δεν ξέρω αν ο Βίκος είναι γιος της ηγουμένης Φιλαρέτης, άλλα νομίζω πως αυτό θα ήταν πολύ αναμενόμενο. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων γελάω πολύ με τον Λεωνίδα Κακούρη, άλλα και όταν πάω να σηκωθώ και πατάω συνέχεια το ράσο. Η Κασσιανή με μαρκάρει στενά, είναι βούτυρο στο ψωμί της αυτό που έχει συμβεί. Αν το βγάλει την έβαψε η Φιλαρέτη».

Όσον αφορά τις παραστάσεις που συμμετέχει αυτή την περίοδο, η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε: : «Θέλω να ευχαριστήσω το κοινό που αγκαλιάζει τις παραστάσεις “Το χελιδόνι” και “Η πόρνη από πάνω”. Η παράσταση “Η πόρνη από πάνω” έχει να κάνει με την κακοποίηση και την έλλειψη αυτοσεβασμού, “Το χελιδόνι” δεν περιορίζεται μόνο στην ομοφοβία, άλλα και στο φόβο να λέμε “Σ’αγαπώ” στους δικούς μας ανθρώπους».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
«Μαύρο Ρόδο»: Το συγκλονιστικό μυστικού του Γεράσιμου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ