Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σε παραλήρημα – Θα τον σκοτώσω τον Αντίχριστο!

328

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Γεράσιμος βρίσκεται σε παραλήρημα και λέει “θα τον σκοτώσω τον Αντίχριστο”.

Γυάλισε το μάτι του ρε παιδιά…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Αρχικά αρνείται να τον εξετάσει ο γιατρός, αλλά τελικά τον πείθουν…Όμως λίγη ώρα αργότερα, ο Γεράσιμος ανοίγει έξαλλος την πόρτα του ιατρείου και βγαίνει έξω. «Θα τον σκοτώσω σου λέω! Το τέρας! Ο αλήτης! Που πήρε ένα λουλούδι και το μάρανε! Ο Αντίχριστος!

Ο Σατανάς! Με τα ίδια μου τα χέρια θα τον σκοτώσω και συ μου λες πως θα με κλείσεις μέσα; Και θα την αφήσεις στα χέρια του;», φωνάζει στον γιατρό, ο οποίος τον ακολουθεί κρατώντας κρυφά μία ηρεμιστική ένεση. «Τι θες από μένα;

Γιατί έρχεσαι προς το μέρος μου; Μη με πλησιάζεις… μη με πλησιάζεις για θα σε σκοτώσω ρε, τι δεν καταλαβαίνεις;», συνεχίζει να ουρλιάζει, ορμάει στον γιατρό και τον χτυπάει. Οι γονείς του καταφέρνουν να τον ακινητοποιήσουν και ο γιατρός του κάνει την ένεση.

Σύμφωνα με το epeisodia.gr, o Γεράσιμος αρχίζει να «σβήνει» και ο Μανώλης ρωτάει τον γιατρό ποια ακριβώς είναι η διάγνωση του. «Αυτό θα σας το πουν οι γιατροί που θα τον παρακολουθήσουν… Θα χρειαστεί ψυχίατρος!

Θα σας συστήσω εγώ κάποιον που ξέρω, εξαιρετικός επιστήμονας, θα σας βοηθήσει πολύ!», του εξηγεί, κι εκείνος κοιτάει με πόνο τον γιο του που έχει γύρει στην αγκαλιά της Ευτυχίας, η οποία δεν μπορεί να σταματήσει τα δάκρυα της.

Παράλληλα, ο Σταυρίνος φτάνει στην Πάτρα και ζητάει από τον Παναγιώτη να ανοίξει το κινητό του Στεργιόπουλου κι εκείνος το καταφέρνει. Αμέσως ψάχνει τα μηνύματα και βρίσκει αυτά που αντάλλαξε με τον αδερφό του. «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΜΠΟΓΡΗ;

ΜΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΦΩΣΑ», διαβάζει, αρχίζει να γυαλίζει το βλέμμα του, τηλεφωνεί στον Γιώργο και του το διαβάζει…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ