Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος αρπάζει φωτιά και καίγεται μέσα στο μοναστήρι!

1379

Ο Πέτρος βρίσκει την Ελισάβετ να προσεύχεται στον ναό, την πλησιάζει σιγά-σιγά και γονατίζει δίπλα της…

Μαύρο Ρόδο: ο Πέτρος αρπάζει φωτιά

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Πέτρος βρίσκει την Ελισάβετ να προσεύχεται στον ναό, την πλησιάζει σιγά-σιγά και γονατίζει δίπλα της. «Κύριε, σε ευχαριστώ γι’ αυτό το δώρο που μου έδωσες. Μέχρι τώρα δεν είχα πίστη για τίποτα, δεν με γέμιζε τίποτα, ήμουνα ένας κενός άνθρωπος, αλλά χάρη σε σένα γνώρισα το μεγαλείο της αγάπης.

Αυτό το κορίτσι που γνώρισα μέσα σε αυτό το μοναστήρι άλλαξε τη ζωή μου. Και τώρα πια, πιστεύω ότι γίνονται και θαύματα! Γιατί η Ελισάβετ έχει στα σπλάχνα της το παιδί μας και αυτό δεν είναι αμαρτία αλλά θαύμα!!!», προσεύχεται και ο ίδιος, της πιάνει το χέρι, αλλά εκείνη πετάγεται πάνω, κάνει δυο βήματα πίσω και του ζητάει να μην γίνεται βλάσφημος.

«Εσύ δε μ’ αγαπάς; Δεν θες να γίνουμε οικογένεια; Και όταν το παιδί μας γεννηθεί και ανοίξει τα ματάκια του…», της λέει και πάει να την πλησιάσει. «Μην με πλησιάζεις!», του φωνάζει η Ελισάβετ και κάνει ακόμα ένα βήμα πίσω.

Ο Πέτρος απλώνει το χέρι του και πάει και πάλι να την πλησιάσει, κι εκείνη έντρομη σπρώχνει το μανουάλι με τα αναμμένα κεριά προς το μέρος του, με αποτέλεσμα ο Πέτρος να αρπάξει φωτιά…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ