Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος δεν μπορεί να συγχωρέσει το ψέμα της Ελισάβετ

653

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Πέτρος δεν μπορεί να συγχωρέσει το ψέμα της Ελισάβετ.

Ε το παρατράβηξε και αυτή.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Ελισάβετ φαίνεται πως μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο, έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την μοναστική ζωή και είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει σε κανέναν να της αλλάξει γνώμη. Ακόμη και όταν συνειδητοποιεί ότι είναι έγκυος από τον Πέτρο, το τοίχος που έχει υψώσει, δεν λέει να πέσει.

Μάλιστα όταν φτάνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες και να πει ψέματα σε όλους πως έχασε το παιδί. Είναι αποφασισμένη να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της και μόλις γεννήσει το παιδί να το δώσει κρυφά για υιοθεσία.

Γρήγορα όμως το ψέμα της αποκαλύπτεται και ο Λευτέρης ενημερώνει τον Πέτρο, για τα σχέδια της κόρης του. Ο Πέτρος είναι συγκλονισμένος με τις αποκαλύψεις και χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια του. Φαίνεται πως δεν μπορεί να συγχωρέσει την αγαπημένη του για το ψέμα που πήγε να πει σε όλους.

Παρόλα αυτά, ξέρει ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του και είναι αποφασισμένος να την διεκδικήσει, μαζί και το παιδί τους. Θα αλλάξει στάση ο Πέτρος στα επόμενα επεισόδια της σειράς μαύρο ρόδο, απέναντι στην Ελισάβετ; Κι αν ναι, η Ελισάβετ, θα καταλάβει ότι…μπορεί και να τον χάσει; Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ