Μαύρο Ρόδο: «Ο Θέμης είναι πατέρας μου!» – Η ώρα της αλήθειας για Πολυξένη και Όλγα

259

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται πλέον οι σχέσεις της Όλγας με την Πολυξένη, καθώς η νεαρή κοπέλα απαιτεί πλέον από τη μητέρα της να μάθει ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας!

Μετά από αυτό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου στο περιοδικό TiViSirial, ο Θέμης νιώθει πιο εγκλωβισμένος από ποτέ.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Πολυξένη μετά τον οριστικό (;) χωρισμό της με τον Λευτέρη, πάει στην Πάτρα. Τηλεφωνεί στον Θέμη και του ζητάει να συναντηθούν: «Εφυγα από το χωριό, δεν άντεξα άλλο! Ο Λευτέρης έμαθε τα πάντα και τον παράτησα, αλλά έννοια σου και θα τον κάνω να γυρίσει», του λέει και εκείνος της απαντάει:

«Δεν είσαι εσύ για το χωριό! Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις, έχεις τον τρόπο». Στη συνέχεια εκείνη τον ρωτάει να μάθει πώς είναι η ζωή του μετά τον χαμό της Αγγελικής και εκείνος παλεύει να δείξει δυνατός: «Δύσκολα! Τα παιδιά με κατηγορούν ότι φταίω και με κοιτάζουν σαν δολοφόνο», της απαντάει. «Είναι νωρίς ακόμα, δώσε τους χρόνο και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Είμαι εγώ πλέον εδώ για ό,τι χρειαστείς. Θα έχεις πάντα έναν άνθρωπο να μιλάς», υποστηρίζει και καθημερινά παλεύει με τον τρόπο της να τον φέρει στα νερά της και να καταφέρει μετά από χρόνια να τον κατακτήσει και να ζήσει επιτέλους… τη μεγάλη ζωή. Μάλιστα ξεκαθαρίζει στην Ολγα πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στη Γερακιανή.

Στο μεταξύ, η Ολγα…
…νιώθει θυμό μετά την απόρριψη του Λουκά, που δείχνει το ενδιαφέρον του για την αστυνόμο Θάλεια και ξεσπάει στη μητέρα της. Οι σχέσεις τους βρίσκονται πια σε τεντωμένο σκοινί καθώς η Ολγα απαιτεί από τη μητέρα της να μάθει επιτέλους ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. «Θέλω να μάθω ποιος είναι ο πατέρας μου κι έχω δικαίωμα να το μάθω, απαιτώ λοιπόν να μου πεις, αλλιώς ξέχνα με, δεν θα με δεις ποτέ ξανά! Φτάνει πια! Μήπως είναι ο Καστρινός ο πατέρας μου και δεν μου το λες; Γι’ αυτό συνέχεια τον έχεις από κοντά;», τη ρωτάει και η Πολυξένη δεν της απαντάει τίποτα. Ο Θέμης βλέπει την Πολυξένη προβληματισμένη και εκείνη του λέει: «Η Ολγα θέλει να μάθει ποιος είναι ο πατέρας της. Με απείλησε πως δεν θα μου μιλήσει ποτέ ξανά αν δεν της το πω», και εκείνος απορεί: «Για ποιο λόγο δεν της το λες; Ποιος είναι;».

Τότε εκείνη του σκάει τη βόμβα: «Δεν είμαι σίγουρη… Ισως να είσαι κι εσύ», και εκείνος σοκάρεται: «Τι θέλεις να πεις ότι μπορεί να είμαι εγώ; Τι τρελά πράγματα είναι αυτά;», τη ρωτάει κι εκείνη ισχυρίζεται: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα…». Ο Θέμης τρελαίνεται στη σκέψη αυτή και ειδικά λόγω της σχέσης που είχαν ο Πέτρος με την Ολγα: «Μα καλά, τι μυαλό κουβαλάς; Μπορεί να είναι αδέλφια με τον Πέτρο κι εσύ τους άφηνες να τα έχουν;», αλλά η Πολυξένη του ξεκαθαρίζει: «Οταν έμαθα ότι είναι γιος σου έκανα τα πάντα για να τους χωρίσω». Ο Θέμης δεν μπορεί να ηρεμήσει από αυτό που έμαθε και ζητάει από την Πολυξένη να κάνουν τεστ DNA.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο «ΠΑΡΑΣΧΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΜΗ
Μαύρο Ρόδο: Ο σκοτεινός ρόλος του Παράσχου ανάμεσα στον Θέμη και τον Βίκο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
«Μαύρο Ρόδο»: Το συγκλονιστικό μυστικού του Γεράσιμου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ