Μαύρο Ρόδο Spoiler: Αυτό είναι το φρικτό τέλος του Παράσχου

530

Μπορεί ο Παράσχος να ήθελε να ζήσει μια διαφορετική ζωή και να αποχωρήσει από τον σκοτεινό κόσμο της νύχτας, όμως το τέλος του θα είναι σκληρό, στη σειρά Μαύρο Ρόδο.

Ο Βίκος είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τη χώρα, αλλά και την εγκληματική του δράση, ζώντας πλάι στην Αλεξία.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Θέμης, αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία, δίνει εντολή θανάτου! Ζητά από τα τσιράκια του να σκοτώσουν άμεσα τον Βίκο, για να τον ξεφορτωθεί μια και καλή. Βέβαια, το σχέδιό του δε πετυχαίνει.

Τα τσιράκια του Θέμη τοποθετούν εκρηκτικά στο αυτοκίνητο του Βίκου. Όταν εκείνος βάζει μπροστά, το αμάξι καίγεται ολοσχερώς. Δυστυχώς, δε μπορεί να γίνει αναγνώριση για να δουν ποιος ήταν μέσα. Το μόνο που εντοπίζεται, είναι το δαχτυλίδι που φορούσε ο Βίκος.

Κανείς δε ξέρει πως ο Βίκος είχε δώσει το δαχτυλίδι του και το αμάξι του στον… Παράσχο! Ο άτυχος αυτός άντρας, ευχαρίστησε τον Βίκο για το όμορφο δώρο του, μπήκε στο αμάξι του και ξεκίνησε τη βόλτα του. Έτσι, πέθανε άδοξα…

Ο Βίκος, μόλις το μαθαίνει, τρελαίνεται! Κλαίει για το τέλος του Παράσχου και υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα, για να εκδικηθεί, στο Μαύρο Ρόδο. Πώς θα αντιδράσει η Αλεξία, μόλις δει ότι είναι ζωντανός;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ