Μαύρο Ρόδο: Τάσος Τζιβίσκος: «Ο Βίκος δεν θα σκοτώσει τον Παράσχο»

305

Το μαύρο χρώμα στο ρούχα είναι το μόνο κοινό που έχει ο Παράσχος του «Μαύρου ρόδου» με τον Τάσο Τζιβίσκο.

Ο ηθοποιός δεν έχει σχέση με τη νύχτα αλλά αγαπά τον ήρωά του και προσπαθεί στις παρακάτω προτάσεις να αποκωδικοποιήσει τις κινήσεις εκείνου.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Είμαστε σε σύγχυση ως κοινό!
«Το καταλαβαίνω, οι σχέσεις όλων έχουν διαταραχθεί αλλά θα ηρεμήσουν τα πράγματα».

Στην αρχή η στάση του Παράσχου ήταν ξεκάθαρη. Από τη στιγμή όμως που ο Καστρινός κατάλαβε ότι το παίζει σε δύο ταμπλό, η κατάσταση περιπλέκεται.
«Πίστεψε, θα γίνει ακόμα χειρότερο. Ο ήρωάς μου είναι σε φάση που έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του προς τα πού θέλει να πάει, αλλά είναι στα απόνερα των ενεργειών του. Και για να μιλάμε πιο συγκεκριμένα, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να δουλεύει με τον Βίκο, όμως ξέρει πως δεν μπορεί να είναι και με την πλευρά του Καστρινού. Τον πρόδωσε, άρα θέλει να απεμπλακεί τελείως για να φύγει και να πάει στο χωριό του. Ξεκάθαρα!».

Θα τα καταφέρει;
«Θα είμαι ο πρώτος που θα τον χειροκροτήσει αν τα καταφέρει αλλά είναι τόσο βαθιά χωμένος που είναι πολύ δύσκολο».

Θα τον σκοτώσει ο Βίκος;
«Όχι, δεν θα το κάνει».

Θα συμμαχήσει και με τον Θέμη εναντίον του Βίκου;
«Θα μπορούσε όντως. Αλλά ο Παράσχος δεν έχει μάθει να φέρεται έτσι. Ναι μεν είχε πάει κοντά στον Θέμη για να πάρει την εκδίκησή του, αλλά απ’ ό, τι είπε κιόλας, έχει καταλάβει πως ο Θέμης έχει καρδιά. Δεν είναι απλά ένα κομμάτι σίδερο. Όσο και αν ακούγεται τρελό, τον έχει στην καρδιά του, τον έχει πειράξει που η σχέση τους έχει διαλυθεί και δεν θα διστάσει να του ζητήσει δεύτερη ευκαιρία».

Θα του δώσει τη δεύτερη ευκαιρία ο Θέμης;
«Τον έχει ανάγκη τον Παράσχο. Είναι ένας άνθρωπος-κλειδί για τον Θέμη».

Δεν ξέρω πώς τα έχεις καταφέρει αλλά παρά τη διαπλοκή του και τα μπλεξίματά του, ο Παράσχος είναι πολύ αγαπητός στο κοινό.
«Έχω βαρεθεί να βλέπω κακούς με σηκωμένο φρύδι. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί. Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν άνθρωποι που οι πράξεις τους αφήνουν μια ηχώ. Του Παράσχου η ηχώ είναι αρνητική αλλά ο ίδιος δεν είναι κακός. Είναι ένας άνθρωπος πληγωμένος που προσπαθεί να επιβιώσει. Αυτός είναι ο λόγος που έχει απήχηση».

Έχει κάποιον όσο στο μανίκι;
«Νομίζω πως είχε ξεμείνει στην παρούσα φάση από φύλλα, γι’ αυτό και αποκάλυψε ξεκάθαρα στον Θέμη ότι ήθελε να τον εκδικηθεί για τον θάνατο της γυναίκας του. Αυτό βέβαια αν με ρωτάτε το θεωρώ αποτυχία γι’ αυτόν τον ήρωα. Νομίζω πως πρέπει να έχει στοιχίσει και στον ίδιο τον Παράσχο».

Δεν είναι άσος ότι ξέρει τη σχέση της Αλεξίας με τον Βίκο;
«Είναι, αλλά αυτό δεν υπάρχει στο μυαλό του Παράσχου γιατί καταλαβαίνει πως αυτό ο Καστρινός δεν θα μπορούσε να το διαχειριστεί, θα ήταν τελεσίδικο για τον Βίκο κάτι τέτοιο».

Θα τα καταφέρει να πάει στο χωριό του τελικά που θέλει;
«Αν όντως ήθελε να φύγει, θα το είχε κάνει. Δεν νομίζω ότι στην κανονική ζωή ο Παράσχος θα επιβίωνε. Ούτε ότι θα ησυχάσει κάποια στιγμή. Έχει αφήσει τα σκοτάδια του να πάρουν το τιμόνι της ζωής του και αυτό δεν έχει γυρισμό. Με το χέρι στην καρδιά δεν ξέρω αν θα επιβιώσει».

Με τη Νατάσα τι θα γίνει; Έχουν χωρίσει, όμως εκείνη συχνά τον αναφέρει.
«Πραγματικό είχε έρθει κοντά με τη Νατάσα. Δεν το είχε κάνει για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του. Υπήρχε μια χημεία μεταξύ τους. Από τη στιγμή όμως που μας είπε για τη γυναίκα του, καταλάβαμε πως είναι ένα γεγονός που τον έχει σημαδέψει. Δεν είναι λοιπόν ένας ήρωας που μπορεί να ξεκινήσει εύκολα κάτι καινούριο. Αυτός που θέλει να πάρει εκδίκηση, είναι αυτός που δεν μπορεί να προχωρήσει. Οπότε δεν νομίζω ότι θα δούμε κάποια συνέχεια ως προς αυτό».

Η καλύτερη εξέλιξη για εκείνον;
«Να μείνει ζωντανός. Όλα τα άλλα είναι περιττές πολυτέλειες για τον Παράσχο».

Τι σχόλια σου κάνει το κοινό στον δρόμο;
«Τους κάνει εντύπωση που είμαι χαμογελαστός! Είναι θετικά τα σχόλια και φυσικά θέλουν να ξέρουν τι θα γίνει παρακάτω», είπε ο Τάσος Τζιβίσκος στο TV24.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ