Νέα ανακοίνωση από το Νίκο Μουτσινά

546

Νέα ανακοίνωση από το Νίκο Μουτσινά για το τι θα συμβεί την Παρασκευή. Ο ίδιος ετοιμάζεται να μας διασκεδάσει με έναν διαφορετικό και μοναδικό τρόπο για να περάσει λίγο η ώρα όσο μένουμε μέσα στο σπίτι.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται και εκείνος μέσα στο σπίτι του για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Τι ανακοίνωση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς
Αφού λοιπόν όλοι μας περνάμε την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι, ανεβάζουμε φωτογραφίες από αυτό και το πως περνάμε την ημέρα μας, αλλά και τι κάνουμε για να περάσει η ώρα όταν βαριόμαστε.

Ο Νίκος Μουτσινάς, λοιπόν αποκάλυψε ότι το μεσημέρι της Παρασκευής θα κάνει live με τον Κωστή Μαραβέγια, μέσω του Instagram από τα σπίτια τους. Ο τραγουδιστής έχει φτιάξει μια Instagramικη εκπομπή το “Καραντίνα στο Παγκράτι” και καλεί διάφορους από την showbiz για να κάνουν live και να διασκεδάσουν τους followers τους. Μια πολύ όμορφη κίνηση για αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ