Νέα πρόσωπα στο House of Fame – Η τελευταία σύντροφος του Παντελίδη και ο πρώην παίκτης του GNTM

356

Δείτε τα δύο νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο House of Fame.

Δύο νέοι παίκτες αναμένεται να μπουν στο σπίτι του House of Fame το Σάββατο και σήμερα η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε στον αέρα του “Ευτυχείτε” τα ονόματά τους. Πρόκειται για την Έλενα Δομάζου, που ήταν και η τελευταία σύντροφος του Παντελή Παντελίδη, αλλά και για τον Μηνά Τσουκάνη, τον οποίο γνωρίσαμε όλοι μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM.

«Μπαίνουν στο House of Fame δύο πρόσωπα που δεν είναι η πρώτη φορά που θα τα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα. Είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το κορίτσι ήταν η τελευταία σύντροφος του Παντελή Παντελίδη και μιλάω φυσικά για την Έλενα Δομάζου. Είναι τραγουδίστρια και συγκεκριμένα του λαϊκού ρεπερτορίου. Ενώ είναι ροκ θέλει να ακολουθήσει λαϊκό ρεπερτόριο. Δυσκολεύτηκαν να την πείσουν να μπει μέσα, αλλά τελικά είπε το ναι και το Σάββατο θα μπει μέσα», είπε αρχικά η Έλενα Πολυκάρπου.

Η Έλενα Πολυκάρπου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μαζί με την Έλενα θα μπει στο House of Fame και ο Μηνάς Τσουκάνης. Ο Μηνάς είχε περάσει και από το GNTM, αλλά δεν είχε μπει στο σπίτι».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ