Νίκος Μουτσινάς: Προκλήθηκε ταραχή και ανησυχία με τις αναρτήσεις του στο Instagram – Τι συμβαίνει;

198

Ταραχή προκλήθηκε στο Instagram του Νίκου Μουτσινά μετά από μερικές αναρτήσεις που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό. Τι συμβαίνει και υπήρξε ανησυχία;

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» είναι καθημερινός χρήστης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την ζωή του, αλλά και από τα επαγγελματικά του.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίο έχει 703 χιλιάδες ακόλουθους στο λογαριασμό του, έκανε έκκληση για βοήθεια.

Δημοσίευσε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα τελευταία 24ωρα από δύο κοπέλες που έχουν εξαφανιστεί από την Αττική.

Από τις 17/10 έχει εξαφανιστεί ένα 13χρονο κοριτσάκι από την περιοχή του Αλίμο, ενώ από την Παρασκευή 16/10 έχει εξαφανιστεί μια 19χρονη κοπέλα από το Κορωπί, όταν πήγαινε προς την Παιανία για να κάνει αίτηση για δουλειά.

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Μουτσινά πολλές φορές παίρνει θέσει σε θέματα που αφορούν την κοινωνία μας, καθώς είναι ευαισθητοποιημένος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ