Νίκος Μουτσινάς: Τι γυρεύει στην πρεμιέρα του The Voice;

377

Πρεμιέρα για το μεγάλο μουσικό σόου του ΣΚΑΙ, με νέα πρόσωπα αλλά και πολλές εκπλήξεις. Αλήθεια, τι δουλειά έχει ο Νίκος Μουτσινάς στην πρεμιέρα του The Voice;

Με την είσοδο του Κωνσταντίνου Αργυρού στην κριτική επιτροπή να είναι αυτή που κλέβει τις εντυπώσεις, το The Voice επιστρέφει για έκτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΙ. Μάλιστα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, περιμένουν εκπλήξεις το κοινό…

The Voice: Ο Νίκος Μουτσινάς στα Blind Auditions


Ο Νίκος Μουτσινάς θα εμφανιστεί στο πρώτο επεισόδιο των blind audition, χωρίς να το γνωρίζουν οι κριτές. Εκεί, λοιπόν, θα τραγουδήσει, κάτι που κάνει εξάλλου συχνά και στην εκπομπή του, το Καλό Μεσημεράκι.

Σύμφωνα με το znews και τον Γιώργο Μπέζα, καμία καρέκλα, φυσικά, δεν θα γυρίσει για να διεκδικήσει τον Νίκο Μουτσινά. Όταν αποκαλυφθεί ποιος τραγουδούσε, θα επικρατήσει χαμός.

Μάλιστα ο παρουσιαστής δεν θα είναι ο μόνος που θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα. Μέσα στον πανικό εμφανίζεται και η Βάνια, η οποία έχει… πάθος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μπορεί ο τραγουδιστής να μην έχει εμφανιστεί στο Καλό Μεσημεράκι αλλά τελικά θα πάει η Βάνια να το βρει στο The Voice.

Μια εκρηκτική πρεμιέρα μας περιμένει στο The Voice!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ