Παγιδευμένοι: Φινάλε με δάκρυα – Δημήτρης και Άννα….

2348

Στο τέλος της φτάνει η σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι κι όπως φαίνεται οι τηλεθεατές πρέπει να ετοιμαστούν για ένα τέλος με… κλάματα, με πρωταγωνιστές φυσικά Δημήτρη και Άννα.

Οριστικό τέλος για Δημήτρη και Άννα στους Παγιδευμένους

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το 7 Μέρες Tv, ο Δημήτρης είναι σίγουρος ότι οι φόνοι του δικαστή Γεωργίου και Σθατάκη συνδέονται και προειδοποιεί την Άννα ότι μπορεί να είναι ο επόμενος στόχος, καθώς ήταν η δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του Σταθάκη, όταν κατηγορήθηκε για τον φόνο του Χουρδάκη.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Εκείνη έχει δεχτεί μόλις την επίσκεψη της Μυρτώς και συνεχίζει να καθαρίζει το γραφείο της, όταν ακούει την πόρτα αι αφήνει κάτω το μπουκαλάκι του νερού χωρίς να πιει γουλιά.

Ο Σπύρος έρχεται να την δει, γνωρίζοντας ότι κατέθεσε νέα αίτηση προσωρινής κράτησης εναντίον του. Της ξεκαθαρίζει ότι είναι έτοιμος να δεχτεί την τιμωρία του για όσα έκανε και της ζητά να μην αφήσει την οργή της να καταστρέψει την σχέση της με τον Δημήτρη.

Τα πράγματα του Δημήτρη είναι ήδη μαζεμένα σε μια κούτα και η Άννα τα κοιτάζει, ξέροντας ότι οι δυο τους έχουν πάρει έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Η αίτηση του διαζυγίου τους θα εκδικαστεί το απόγευμα της επόμενης ημέρας, όμως φαίνεται ότι κανείς τους δεν είναι έτοιμος αν αποδεχτεί αυτόν τον χωρισμό.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ