Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής στη φυλακή, για τον φόνο του…

166

Κι όμως, ο Θοδωρής θα μπει ξανά στη φυλακή, στη σειρά Παγιδευμένοι.

Ο νεαρός θα περάσει πάρα πολύ δύσκολα στα επόμενα επεισόδια, όταν έρθει στην επιφάνεια μία πράξη του παρελθόντος που τον στοιχειώνει ακόμη και σήμερα.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει τη δολοφονία του Κοσμά. Πάνω σε μια διαμάχη, ο Θοδωρής, στην προσπάθειά του να αμυνθεί, πυροβόλησε τον Κοσμά κι έφυγε τρέχοντας από το σημείο, για να ζητήσει βοήθεια από τον πατέρα του.

Ο Σπύρος τακτοποίησε το πτώμα και κανείς έκτοτε δεν έμαθε την τύχη του Κοσμά Ροδίτη. Αυτό που δε γνωρίζουν οι πρωταγωνιστές, είναι πως ο Θοδωρής πράγματι τραυμάτισε καταλάθος τον Κοσμά, αλλά δε τον δολοφόνησε.

Ο Άκης, ο οποίος περνούσε από το σημείο, μπήκε στην αποθήκη την ώρα που έλειπε ο Θοδωρής και του έδωσε την χαριστική βολή. Δε το αποκάλυψε ποτέ και ο Θοδωρής νομίζει πως εκείνος είναι ο φονιάς.

Δυστυχώς, προς το τέλος της σειράς Παγιδευμένοι, η αλήθεια για τον φόνο του Κοσμά θα έρθει στο φως και ο Θοδωρής θα μπει ξανά στη φυλακή. Ο νεαρός θα ομολογήσει με δάκρυα στα μάτια την φρικτή του πράξη…

Η Άννα θα πέσει από τα σύννεφα και θα τα βάλει με τον Δημήτρη. Η σχέση τους θα δοκιμαστεί για ακόμη μια φορά, με τον χειρότερο τρόπο… Άραγε, θα αποκαλυφθεί ότι πίσω από τη δολοφονία του Κοσμά, κρύβεται ο Άκης;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ