Παγιδευμένοι: Σε πόσα επεισόδια θα παίξει ο Λεβεντογιάννης; Αρχίζουν τα γυρίσματα

1556

Ενθουσιασμένοι φαίνεται να είναι οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 με τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου, που τους έχουν παραδώσει οι άνθρωποι της παραγωγής της επιτυχημένης σειράς «Παγιδευμένοι».

Ο νέος κύκλος της σειράς θα φθάσει σύμφωνα με πληροφορίες τα 80 επεισόδια. Σημειωτέον ότι τη σεζόν που πέρασε παίχτηκαν 74 επεισόδια. Τα γυρίσματα των «Παγιδευμένων» θα ξαναρχίσουν από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο ρόλος του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκάτου

Σε ότι αφορά το ρόλο του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκάτου κι επειδή πολλά λέγονται και γράφοντα περί θανάτου κι εξόδου του από τη σειρά σας λέμε ότι δεν συντρέχει κανένας τέτοιος λόγος.

Ο συγκεκριμένος ρόλος θα συνεχιστεί κανονικά καθώς το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης τον θέλει να παίζει μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο του β’ κύκλου, της σειράς Παγιδευμένοι.

Όσοι –ες δηλώνετε «φαν» του Μιχάλη Λεβεντογιάννη μην ανησυχείτε. Ο αγαπημένος ηθοποιός που υποδύεται με επιτυχία τον εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκάτο θα βρίσκεται κανονικά σε όλα τα επεισόδια του δεύτερο κύκλου της σειράς που αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ