Παγιδευμένοι – Σοκ: Συναντήθηκε μαζί του, πριν βρεθεί νεκρή

398

Η είδηση πως είναι νεκρή, είναι από αυτές που θα σημαδέψουν τα νέα επεισόδια στην σειρά Παγιδευμένοι, και θα βυθίσουν στην θλίψη τους ήρωες της αγαπημένης σειράς, μιας και ποτέ εκείνη δεν είχε πειράξει κανέναν για να το αξίζει αυτό.

Η Κατερίνα είναι νεκρή.

 

Ο Σταύρος αποτελεί μία από τις πιο τραγικές φιγούρες πλέον, καθώς η αδερφή του Κατερίνα, ήταν ο πιο αγαπητός άνθρωπος στη γη για εκείνον, και το να βρεθεί νεκρή σε ένα πηγάδι μαζί με άλλα άτομα, δείχνει ότι κάπου είχε μπλέξει και δεν μπόρεσε να την σώσει.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Ποιος είδε την Κατερίνα ζωντανή πριν πεθάνει στους Παγιδευμένους;

Ο Σταύρος απελπισμένος και καταρρακωμένος κινεί γη και ουρανό προκειμένου να μάθει γιατί η αδερφή του πέθανε και ποιος την σκότωσε, με τον Δημήτρη και τον Ανδρέα να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση του δολοφόνου, όμως κάτι δεν ξέρουν…

Μετά από τον έλεγχο στο σπίτι της βρίσκουν έναν μεγάλο αριθμό χρημάτων, και τότε ο Σταύρος αναγκάζεται να τους πει τα πάντα. Εξομολογείται λοιπόν πως η Κατερίνα κατά τη διάρκεια των διακοπών της, του είχε τηλεφωνήσει και του είχε πει πως ο Μάρκος είχε κλέψει χρήματα από την εταιρεία του Αλέκου και εκείνη τα έκρυψε σπίτι της προκειμένου να μην κινδυνεύσει.

Ο Σταύρος τα έβαλε μαζί της και δεν της μιλούσε, κάτι που τώρα μετανιώνει πικρά. Τότε είναι όμως που μαθαίνει από τον Δημήτρη, πως ο πατέρας του την είχε δει τυχαία να επιστρέφει από τις διακοπές μόνη της στο αεροδρόμιο, κλαμμένη και στεναχωριμένη. Κανείς τους όμως δεν γνωρίζει ότι το τελευταίο άτομο που την είδε ζωντανή ήταν ο Αλέκος! Θα το μάθουν έγκαιρα;

Η συνέχεια θα μας καθηλώσει…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ