Παγιδευμένοι: Το τραυματικό παρελθόν της Αγγελικής

272

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού έρχεται στην επιφάνεια το τραυματικό παρελθόν της Αγγελικής.

Κανείς δεν ξέρει πως ακριβώς βρέθηκε το πτώμα στο πορτμπαγκάζ, ούτε φυσικά σε ποιον ανήκει. Οι ιατροδικαστές πιάνουν αμέσως δουλειά και ο Σπύρος έχει χάσει την γη κάτω απ’ τα πόδια του, με με το φόβο του τι θα ανακαλύψουν. Άλλωστε το πτώμα του Κοσμά συνεχίζει να αγνοείται και τρέμει την στιγμή που μπορεί να γίνει γνωστή η αλήθεια.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Μέχρι να παρουσιαστούν στον ανακριτή, τα παιδιά οδηγούνται στο κρατητήριο και ο Δημήτρης με την Άννα προσπαθούν να σκεφτούν τις επόμενες κινήσεις τους. Πικραμένος εκείνος ξεσπά: “Μόλις συνειδητοποίησα πόσο μοιάζεις με τον αδερφό μου. Κάνεις απ’ τους δυο σας δεν μπορεί να σταματήσει να λέει ψέματα και να μείνει μακριά από τους μπελάδες”, της λέει και η Άννα του πάντα “Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως φοβόμαστε να αλλάξουμε; Το άγνωστο πάντα τρομάζει κι εμείς δεν ξέρουμε πως να φερόμαστε διαφορετικά”.

Παρόλο που την καταλαβαίνει αυτή τη φορά, ο Δημήτρης δεν είναι και τόσο πρόθυμος να την συγχωρήσει, “Όταν κάποιος σου λέει συνέχεια ψέματα, σε κάνει να αμφιβάλλεις για σένα τον ίδιο. Αναρωτιέμαι τι κάνω λάθος εγώ και δε με εμπιστεύεσαι”. Η Άννα τότε καταλαβαίνει πως εκείνος έχει δίκιο και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται μια ανάσα πριν τον χάσει. “Σου υπόσχομαι ότι δεν θα σου πω πότε ψέματα ξανά”, του λέει και σύντομα θα έρθει στιγμή να του το αποδείξει.

Τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων δείχνουν ότι το πτώμα που βρέθηκα στο πορτμπαγκάζ, ανήκει στο δεκαεξάχρονο κορίτσι που είχε εξαφανιστεί απ’ το σπίτι του. Ο Σταύρος λέει τα νέα στην Αγγελική, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση. Αυτή συντετριμμένη ανακοινώνει το θάνατο της μικρής γονείς και στη συνέχεια ορκίζεται να φέρει τους ενόχους την δικαιοσύνη.

Ο Σταύρος υπόσχεται να την βοηθήσει και οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους. Έχει ήδη φροντίσει να ρωτήσει την Κατερίνα για αυτήν και έχει μάθει ότι κουβαλάει ένα πολύ τραυματικό παρελθόν. Αφού είδε τον άντρα της να πυροβολείτε και να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια της.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 49-50 

(Περίληψη και φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ